GSL 2016 Season 1 -finaali vappuna

Valvoja: Uutistenkirjoittajat

GSL 2016 Season 1 -finaali vappuna

ViestiKirjoittaja azhrak » 29 Huhti 2016, 20:37

Kuva
Vappupäivänä 1.5. klo 11:00 alkaa GSL 2016 Season 1 -finaali, jossa Jun "TY" Tae Yang ja Joo "Zest" Sung Wook pelaavat yli 52 000 dollarista. Voittaja ansaitsee rahan ja WCS-pisteiden lisäksi suoran paikan puolen miljoonan dollarin WCS Global Playoffs -huipputurnaukseen marraskuussa.

Kuluvan vuoden ensimmäinen Global StartCraft II League -finaali pelataan luonnollisesti Etelä-Korean pääkaupungissa Soulissa. Loppuottelun osapuolet TY ja Zest ovat joukkuetovereita KT Rolster -joukkueesta. Kumpikin pelaaja on nyt kovassa iskussa, sillä he eivät ole hävinneet vielä karttaakaan kuluvan kauden pudotuspeleissä.

Kauden kokonaistuloksissa Zest on voittanut yhteensä 15 karttaa ja hävinnyt vain yhden kartan Terran-pelaaja Seo "Journey" Tae Heelle turnauksen alkulohkossa. TY puolestaan on lukemissa 15-3, kun toisessa lohkovaiheessa hän kärsi tappioita Protoss-pelaajille häviämällä ottelusarjan Baek "Dear" Dong Junille ja yhden kartan Kim "MyuNgSiK" Myung-Sikille.

StarCraft-selostaja ja asiantuntija Dan "Artosis" Stemkoski kirjoitti finaalista ennakon ESPN-sivustolle. Artosiksen mukaan Zest eroaa muista Protoss-pelaajista edukseen vahvalla kyvyllään tehdä monta asiaa samanaikaisesti ja erinomaisella kartan tiedustelullaan. TY puolestaan loistaa turvallisella ja puolustuspainotteisella tyylillään, johon hän yhdistää tehokkaan vastustajan häirinnän ja vastapuolen hyökkäysten ennakoimisen. Joukkuetovereiden tektiikoissa voidaan nähdä hämäyksiä, joilla pyritään saattamaan tuttu vastustaja väärille raitelle pelin lukemisessa. Zestin pelissä aukkona Artosis näkee hänen toistuvan Nexus ensin -aloituksensa. TY:n turmaksi taas Artosis ennustaa liian teknologiapainotteisia aloituksia, jotka voivat jättää puolustuksen ajoittain liian heikoksi.

Lähetys
Finaali lähetetään sunnuntaina 1.5. klo 11:00 alkaen kanavalla twitch.tv/gsl, jossa selostamassa ovat Dan "Artosis" Stemkoski ja Nick "Tasteless" Plot.

Katsojalahja
Blizzard tarjoaa GSL-finaalin Twitch-yleisölle katsojalahjaksi pelaajakuvakkeen (portrait), kuten pelifirma teki myös WCS 2016 Winter Championship -turnauksen aikaan. Lahjan saadakseen täytyy omat Twitch- ja Battle.net-tilit liittää toisiinsa ja katsoa GSL-finaalilähetystä Twitchin kautta vappupäivänä 1.5. Tilien liittäminen toisiinsa onnistuu Twitch-tilin asetuksissa. Kuvake ilmestyy tilille viikon kuluttua lähetyksestä.


Pudotuspelit (Liquipedia)

Palkinnot
₩ KRW$ USDWCS-pst.
Kuva40 000 000 ₩34 920 $+ 4000Etenee WCS Global Playoffs -turnaukseen
Kuva20 000 000 ₩17 460 $+ 2800

Videot
Kaikki kuluneen GSL-kauden videot ovat katsottavissa ilmaiseksi. Videot löytyvät hyvin järjestettynä sc2casts.com-sivustolta.
Avatar
Terran azhrak
Ylläpito
 
Viestit: 1294
Liittynyt: 07 Syys 2010, 11:03
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 47 vierailijaa

cron