TeamLiquid Map Contest 7

Valvoja: Uutistenkirjoittajat

TeamLiquid Map Contest 7

ViestiKirjoittaja azhrak » 30 Huhti 2016, 11:43

Kuva
TeamLiquid järjestää jälleen kartantekokilpailun 28.4.-10.6. välisenä aikana. Kilpailu on kaikille avoin. Viisi eniten yleisöääniä saanutta karttaa jakaa Blizzardin tarjoaman 2000 dollarin palkintopotin.

TeamLiquid Map Contest 7 on uusiutunut monella tapaa vuosi sitten järjestetystä edellisestä karttakilpailusta. Tällä kertaa kartat kilpailevat neljässä eri kategoriassa, jotka Blizzard on määritellyt. Karttoja tullaan koettelemaan kisan aikana BaseTrade TV:n järjestämässä turnauksessa. Lisäksi kartan tekijät pääsevät nyt parantelemaan karttojaan palautteen ja turnaustulosten perusteella ennen yleisöäänestystä.

Blizzard on seurannut karttakilpailuja tarkasti, ja tällä kertaa pelifirma osallistuukin suoraan kilpailuun tarjoamalla koko 2000 dollarin palkintopotin voittajille. Karttakilpailun yleisöäänestyksen tuloksilla ei kuitenkaan ole vaikutusta siihen, mihin karttoihin Blizzard tykästyy niin, että sisällyttää ne Battle.net Ladder -karttajoukkoon. Aiemmista karttakilpailuista 2-3 karttaa on päätynyt jossain vaiheessa viralliseen karttakiertoon.

Karttojen jättövaihe - 28.4.-12.5.
Jokainen voi osallistua kisaan maksimissaan neljällä kartalla. Lisärajoitteena karttoja voi lähettää vain kaksi kategoriaa kohden, ja jokaisen kartan on kuuluttava johonkin neljästä kategoriasta. Vain 1v1-peliin tarkoitettuja karttoja hyväksytään tällä kertaa. Lue TeamLiquid.net-sivustolta ohjeet karttojen lähettämiseen. Kartat tulee olla toimitettuna 12.5 klo 7:00 mennessä.

Karttakategoriat ovat:
  1. Macro -- tukikohtien valloittaminen ja hyökkääminen on suoraviivaista
    Esimerkkejä: Akilon Wastes, Newkirk Precinct, Dusk Towers
  2. Ryntäys -- kannustaa aikaiseen hyökkäykseen
    Esimerkkejä: Scrap Station, Daedalus Point
  3. Uutuus -- ennennäkemätön karttatyyppi
    Esimerkkejä: Crevasse, Korhal Floating Island, Ulrena
  4. Kulta -- käyttää tyylikkäästi hyväkseen kultatukikohtia
    Esimerkki: Habitation Station
Tuomariston arviointivaihe - 12.-19.5.
Team Liquidin strategiatiimi ja valitut ulkopuoliset tuomarit käyvät kartat läpi ja valitsevat niistä 15 finalistia. Tällä hetkellä ulkopuolisia tuomareita ovat muun muassa Dario "TLO" Wünsch, Ethan "Iaguz" Zugai ja Jared "PiG" Krensel. Finaaliin valitaan Macro-, Ryntäys- ja Uutuus-kategorioista neljä karttaa ja kulta-kategoriasta kolme karttaa. Karttoja arvioidaan muun muassa sen mukaan, kuinka hyvin ne toteuttavat oman kategoriansa teemaa.

Turnausvaihe - 23.-29.5.
BaseTradeTV järjestää karttakilpailun finaaliin yltäneillä kartoilla kutsuturnauksen, jonka tarkoitus on tuottaa totuudenmukaista palautetta kartoista ja niiden ominaisuuksista. Turnauksesta tulee lisätietoja tänään 30.4., mutta huhujen mukaan palkintopotti on 4000 dollaria.

Päivitys 1.5. 9:00
Turnauksen tiedot on nyt julkaistu. Kyseessä on BaseTradeTV:n ja Blizzardin yhteystyöturnaus, jonka palkintopotti on 4000 dollaria. Turnaus on täysi kutsuturnaus, ja pelaajat julkaistaan toukokuun ensimmäisten viikkojen aikana.

Paranteluvaihe 29.5.-5.6.
Aiemmista TeamLiquidin karttakilpailuista poiketen tällä kertaa osallistujat saavat reilusti aikaa muuttaa karttojaan kesken kilpailun. Heti BaseTradeTV:n turnauksen jälkeen kartantekijät voivat suorittaa viilausta tuotoksiinsa arvokkaan palautteen perusteella.

Yleisön äänestysvaihe - 6.-9.6.
Yleisö pääsee äänestämään 15:sta finalistia vapaasti. Äänestyksen tulos määrittää karttakilpailun 2000 dollarin palkintojen jaon. Lisäksi kaikki fainaaliin yltäneet kartantekijät saavat harvinaisen Community Commander -profiilikuvakkeen.

Voittajien julkaisu - 10.6.
Äänestyksen tulokset paljastetaan 10. kesäkuuta. Blizzard ottaa harkintaansa kaikki 15 finalistia ja tiedotttaa myöhemmin, mitä kartoista yhtiö aikoo käyttää ladderissa ja siten myös virallisina WCS-turnauskarttoina. Nyt seitsemännessä TeamLiquid-karttakilpailussa Blizzard on ollut ensimmäistä kertaa todenteolla mukana parantamassa systeemiä, jotta useampia kilpailun karttoja päätyisi aktiiviseen käyttöön kisan jälkeen.

Rahapalkinnot
:gold: 1000 $
:silver: 500 $
:bronze: 250 $
4. 150 $
5. 100 $
Avatar
Terran azhrak
Ylläpito
 
Viestit: 1293
Liittynyt: 07 Syys 2010, 11:03
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 34 vierailijaa

cron