Patch 3.3 tuo uutta sisältöä

Valvoja: Uutistenkirjoittajat

Patch 3.3 tuo uutta sisältöä

ViestiKirjoittaja azhrak » 18 Touko 2016, 18:47

Kuva
StarCraft II on päivittynyt tänään 18.5. versioon 3.3. Suurimmat muutokset ovat co-op-pelimuodossa, johon on tullut uusi maksullinen co-op-sankari Abathur, uusi muuttuva pelimuoto Mutations ja uusi Mastery-tasojärjestelmä. Lisäksi käyttöliittymään on lisätty chat-hymiöt sekä aloitusnäkymää on virkistetty.

Co-op: Abathur
Co-op-pelimuotoon on lisätty uudeksi sankariksi Abathur. Abathur on pelin ensimmäinen maksullinen lisäsisältö, joka ei ole yksinpelikampanja. Abathur maksaa 5 euroa tai 5 dollaria riippuen siitä ostaako sen Euroopan vai Amerikan sivustolta. Sankari toimii kaikilla palvelimilla, osti sen mistä tahansa.

Toisin kuin muut Zerg-sankarit co-opissa Abathur ei ole kentällä ohjattava yksikkö, vaan hänen kykynsä avustavat kentällä olevia omia yksiköitä tai vahingoittavat vihollisen yksiköitä. Lisäksi kuollessaan vastustajan yksiköt jättävät jälkeensä kentälle biomassaa, jota keräämällä Abathur pystyy kehittämään omia yksiköitään paremmiksi.

Katso Abathurin esittelyvideo alta.

Co-op: Mutaatiot ja Mastery-tasot
Mutaatiot on uusi viikoittain vaihtuva uusi haaste co-op-pelimuotoon. Mutaatioissa pelataan normaalia co-op-kenttää, mutta peliä vaikeutetaan erilaisin keinoin. Esimerkiksi vihollinen voi olla kokonaan näkymätön, tai osa kentästä peittyy ajoittain laavaan, tai armeija epäkuolleita herää aika ajoin pelaajan kimppuun. Viikottain vaihtuvan mutaation päihittämisestä saa palkinnon.

Mastery-tasot ovat uusi tapa hyödyntää jo maksimitasolla 15 olevan sankarin kokemuspisteet. Kaikki pisteet, joita kerätään 15-tasoisella sankarilla, menevät Mastery-tasoihin, joita on yhteensä 90. Jokaisesta ansaitusta Mastery-tasosta saa käyttöönsä kehityspisteen, jolla voi parantaa sankariensa ominaisuuksia. Pisteiden käyttäminen ei ole pysyvää, vaan niitä voi sijoittaa uudelleen taktisesti eri pelityyleihin sopivasti. Katso kuva-albumi kaikista kehitettävistä kyvyistä.

Mutaatioita ja Mastery-tasoja esitellään alla olevassa videossa.

Chat-hymiöt
Kuva

Päivityksen yhteydessä chat on uudistunut ja nyt keskutelun sekaan voi liittää hymiöitä. Hymiöitä käytetään joko uudesta hymiövalikosta, jonka saa auki chatin vieressä olevasta uudesta painikkeesta, tai kirjoitamalla hymiön koodi, esimerkiksi (gg) suoraan tekstin sekaan.

Aloitusnäkymä
Blizzard on päivittänyt StarCraft II -pelin aloitusnäkymää eli sitä ruutua, jonka pelaaja näkee avatessaan pelin. Vanha slideshow-tyyppinen ratkaisu on poistunut, ja tilalla on nyt näkymä, jossa kaikki oleelliset asiat ovat kerralla nähtävissä. Aloitusnäkymän vasemman laidan valikossa ylimpänä ja suurimpana esitellään uusinta pelisisältöä. Sen alla on avautuva "Mitä uutta" -valikko, jossa uutisoidaan muun muassa päivityksistä ja turnauksista. Alimpana vasemmassa laidassa on aikatauluihin liittyvät muistutukset kuten seuraavan turnauksen ja viikottaisen mutaation tiedot.

Muut muutokset
Kaikki version 3.3 muutokset löytyvät Battle.net-sivustolta. Alla pari pomintaa vielä mainitsemattomista uudistuksista.

  • Lotv-kampanjan Spear of Adun -kykyihin ruudun ylälaidassa voi nyt asettaa pikanapit. Katso Options > Hotkeys > Global.
  • Alliance Colors on nyt kustomoitavissa. Eli perinteisen vihreä, sininen ja punainen tilalle voi valita oman värikolmikkonsa. Katso Options > Gameplay.
Avatar
Terran azhrak
Ylläpito
 
Viestit: 1293
Liittynyt: 07 Syys 2010, 11:03
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 49 vierailijaa

cron