Nation Wars IV julkaistu

Valvoja: Uutistenkirjoittajat

Nation Wars IV julkaistu

ViestiKirjoittaja azhrak » 08 Joulu 2016, 20:21

Kuva
O'gaming TV julkaisi eilen 7. joulukuuta järjestävänsä Nation Wars IV -turnauksen 21.12.-21.1. välisenä aikana. Kyseessä on maittain kolmen pelaajan joukkueissa pelattava turnaus, jossa joukkueiden koostumuksen äänestää yleisö. Ranska ja Etelä-Korea ovat mukana kutsuilla ja loput 14 paikkaa jaetaan karsintojen kautta. Palkintopotti on 30 000 dollaria, ja kisa huipentuu 21.1. offline-finaaleihin Pariisissa.

Neljäs Nation Wars järjestetään samaan tapaan kuin ennenkin. Tapahtuma alkaa rekisteröintivaiheella, jossa halukkaat Grandmaster-tason pelaajat voivat asettua ehdolle oman maansa maajoukkueeseen. Rekisteröinnin jälkeen seuraa avoin äänestysvaihe, jossa jokainen voi antaa äänensä kolmelle kunkin maan pelaajalle. Eniten ääniä saaneet pelaajat muodostavat kolmen pelaajan maajoukkueet ja neljäs pelaaja otetaan varapelaajaksi. Joukkueiden muodostuksen jälkeen pelataan karsinta, jossa joukkueiden määrä karsitaan kuuteentoista. Vasta nyt kisa pääsee toden teolla vauhtiin, kun 16 joukkuetta pelaavat WCS-tyyppisen lohkovaiheen, josta kahdeksan joukkuetta etenee single elimination -pudotuspeleihin. Pudotuspelien ensimmäinen kierros pelataan netin välityksellä, mutta semifinaalit ja finaali otellaan O'Gamingin studiolla Parsiisissa.

Otteluformaatti on myös pysynyt ennallaan. Joukkueet kohtaavat king of the hill -tyylisissä bo7-otteluissa, eli voittaja on ensin neljä karttaa voittanut joukkue. Kartan voittanut pelaaja jatkaa, ja vastaan asettuu seuraava vastapuolen pelaaja. Kun joukkueen kaikki kolme pelaajaa ovat hävinneet, niin joukkue voi vielä elvyttää yhden pelaajan viimeiseen koetokseen. Koko turnauksen finaali on bo9-ottelu, jossa on kaksi elvytystä, mutta samaa pelaajaa ei voi elvyttää kahdesti.

Edellinen Nation Wars järjestettiin vuosi sitten 3.12.2015-3.1.2016, jolloin Suomen joukkue, Serral, Welmu ja ZhuGeLiang, ylsivät neljän parhaan joukkoon. Suomi hävisi kisan lohkovaiheessa niukasti Etelä-Korealle ja semifinaalissa turnauksen voittaneelle Ranskalle. Suomi voitti kuitenkin Saksan ja Ukrainan, joita pidettiin otteluissa ennakkosuosikkeina Suomea vastaan. Varsinkin Serralin suoritukset olivat kisassa hienot, kun lohkovaiheessa hän kukisti peräkkäin PartinGin, Hydran ja INnoVationin. Serral siis melkein onnistui kaatamaan koko Korean joukkueen, minkä puolestaan MarineLorD teki finaalissa voittaen yllättäen Ranskalle mestaruuden 5-0 lukemin.

Rekisteröityminen
Kisaan voi jo ilmoittautua mukaan ehdolle Suomen maajoukkueeseen NationWars.tv-sivustolla. Vaatimuksena on, että on sijoittunut Grandmaster-liigaan vähintään kerran vuoden 2016 aikana. Rekisteröinti on auki 12. joulukuuta saakka.

Aikataulu
8.-12.12. - Rekisteröinti
13.-19.12. - Äänestys
21.12. - Karsinta
22.-23.12. - Lohko A
1.-3.1. - Lohko B
4.-5.1. - Lohko C
6.-7.1. - Lohko D
8.1. - Puolivälierät
21.1. - Semifinaalit & finaali
Lähetys
Turnausta voi seurata kanavalla twitch.tv/ogaminginter, jossa selostamassa ovat ToD, RotterdaM, FunKa ja ZombieGrub.

Palkinnot
:gold: 15000 $
:silver: 7500 $
:bronze:-4. 3750 $
Avatar
Terran azhrak
Ylläpito
 
Viestit: 1294
Liittynyt: 07 Syys 2010, 11:03
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 39 vierailijaa

cron