Patch 3.11 julkaistu

Valvoja: Uutistenkirjoittajat

Patch 3.11 julkaistu

ViestiKirjoittaja azhrak » 08 Maalis 2017, 18:04

Kuva
StarCraft II on tänään 8. maaliskuuta päivittynyt versioon 3.11. Päivityksen mukana on tullut muun muassa balanssimuutoksia moninpeliin ja uusi co-op-kartta Dead of Night. Lisäksi Blizzard on laittanut virtuaaliseen pelihyllyynsä tarjolle nyt paketit, joilla voi ostaa co-op-komentajat, kuuluttajat ja yksikköjen ulkoasumuutokset kerralla alennettuun hintaan.

Dead of Night
Dead of Night on uusin kartta co-op-kaksipelimuodossa. Se on co-opiin mukautettu versio Blizzardin vuonna 2011 julkaisemasta Left2Die-kartasta, joka puolestaan on irroitettu Wings of Liberty -kampanjan tehtävästä Outbreak. Dead of Night -kartassa on tarkoituksena tuhota kaikki infestoituneet rakennukset. Tehtävää hankaloittaa aina yöaikaan hyökkäävät vihollislaumat. Päiväsaikaan taas pelaaja voi tuhota infestoituneita rakennuksia sekä vahvistaa puolustuksiaan.

Moninpelin muutokset
:terran: Terran
  • Reaper
    • 9KD8 Charge -kranaatin latausaikaa on pidennetty 7 sekunnista 14 sekuntiin (+100%)
  • Widow Mine
    • Aluevahingon (splash damage) bonus Protossin kilpiin on pienennetty 40:stä 25:een (-37,5%).
:zerg: Zerg
  • Hydralisk
    • Elämäpisteet nostettu 80:stä 90:een (+12,5%).
  • Corruptor
    • Liikkumisnopeutta lisätty arvosta 4.1343 arvoon 4.725 (+14%)
    • Kiihtyvyyttä nopeutettu arvosta 3.675 arvoon 4.2 (+14%).
    • Parasite Spore -kyvyn laukaisunopeutta (damage point) nopeutettu arvosta 0,1193 arvoon 0,0446 (+37%).
Reaperin kranaatin muutoksella Blizzard pyrkii heikentämään yksikön vaikutusta alkupelissä. Taitavat Terran-pelaajat kuten Byun "ByuN" Hyun Woo ja Marc "uThermal" Schlappi ovat onnistuneet voittamaan Zerg-vastustajia pelkillä Reapereilla.

Widow Mine -yksikön muutos puolestaan koskee pelkästään Terran vs Protoss -ottelua, kun yksikön kilpiin tekemään vahinkoa pienennetään. Muutoksella Blizzard haluaa heikentää miinan tehokkuutta erityisesti Adept- ja Zealot-laumoja vastaan.

Hydraliskin muutos on linjassa Blizzardin jo päivityksessä 3.8 ilmoittamasta halusta tehdä Hydraliskista enemmän rodun ydinyksikkö. Yksikkö saa nyt lisää kestävyyttä, mikä lisää sen houkuttelevuutta ja tehokkutta erilaisissa yksikkökombinaatioissa.

Corruptor on ollut pitkään valituksen aihe, sillä sen toiminnallisuus on tuntunut hyvin yksipuoliselta. Nyt Legacy of the Voidissa yksikkö sai uuden kyvyn tuhota taloja Parasite Spore -kyvyllään, mutta silti se on ollut hieman kömpelö päätehtävässään eli ilmapuolustuksessa. Nyt yksikön liikkumisnopeutta lisätään, mikä Blizzardin toiveiden mukaan auttaa erityisesti Carriereitä vastaan.

Balanssimuutoksista voi lukea lisää battle.netin foorumeilta.

Team Liquid -karttakilpailun äänestys on alkanut
Team Liquid Map Contest 8 lähenee loppuaan, ja nyt on alkanut äänestysvaihe, jossa jokainen voi antaa äänensä viidelle kartalle yhteensä viidentoista ehdokkaan joukosta. Äänestääkseen pitää lähettää vastauksensa lomakkeella ja lisäksi kommentoida TeamLiquid.net-sivustolla kilpailun keskusteluketjuun, josta löytyvät myös karttojen esittelyt.

Äänestä pian, sillä äänestysaika päättyy jo 10.3. klo 7:00.
Avatar
Terran azhrak
Ylläpito
 
Viestit: 1293
Liittynyt: 07 Syys 2010, 11:03
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 40 vierailijaa

cron