GSL vs the World julkaistu - äänestä suosikkejasi

Valvoja: Uutistenkirjoittajat

GSL vs the World julkaistu - äänestä suosikkejasi

ViestiKirjoittaja azhrak » 12 Heinä 2017, 22:30

Kuva
Blizzard on julkaissut tänään 12.7. lisätietoja elokuun 3.-6. päivä Soulissa pelattavasta WCS Global Event -luokan turnauksesta GSL vs the Worldistä. Turnauksessa kahdeksan Etelä-Korean väkevintä pelaajaa kohtaa kahdeksan muun maailman huippua yksilö- ja joukkuekilpailussa, kun palkintopotissa on 100 000 dollaria. Neljä pelaajaa on valittu kumpaankin leiriin WCS-pisteiden perusteella ja loput neljä valitaan yleisöäänestyksellä, joka on jo alkanut ja päättyy 19. heinäkuuta.

Joona "Serral" Sotala on saanut suoran paikan maailman joukkueeseen ollessaan tällä hetkellä WCS Circuit -pisteissä toinen.

Kutsutut pelaajat
Kutsut on tehty muutoin täysin WCS-sijoitusten perusteella, mutta Kiinan iAsonu on otettu mukaan sillä perusteella, että kiinalaiset eivät voi osallistua muun maailman tavoin pelaajien äänestämiseen.

Maailman joukkue
  1. :usa: :protoss: Alex “Neeb” Sunderhaft
  2. :finland: :zerg: Joona “Serral” Sotala
  3. :poland: :zerg: Artur “Nerchio” Bloch
  4. :mexico: :terran: Juan Carlos “SpeCIaL” Tena Lopez (MajOr)
  5. :china: :zerg: Zhou “iAsonu” Hang
Korean joukkue
  1. :south-korea: :protoss: Kim “Stats” Dae Yeob
  2. :south-korea: :zerg: Eo “soO” Yoon Su
  3. :south-korea: :terran: Lee “INnoVation” Shin Hyung
  4. :south-korea: :terran: Jun “TY” Tae Yang
Äänestys
Loput pelaajat valitaan yleisöäänestyksellä, joka päättyy 19. heinäkuuta klo 20:00. Kumpaankin joukkueseen äänestetään yksi pelaaja kutakin rotua. Korean joukkueeseen viimeiseksi kahdeksanneksi pelaajaksi valitaan eniten ääniä saanut kakkossija mistä tahansa rodusta. Ehdokkaiksi on valittu kuusi eniten WCS-pisteitä kerännyttä pelaaja, joita ei ole vielä kutsuttu turnaukseen.

Maailman joukkue
Korean joukkue
Turnauksen formaatti
Blizzard on paljastanut, että GSL vs the World -kisassa pelataan kaksi turnausta, yksilöturnaus single elimination -pudotuspeleillä sekä joukkueturnaus vielä tuntemattomalla formaatilla. Palkintopotti koko tapahtumassa on 100 000 dollaria, mutta sen jakaumaa kilpailujen kesken ei ole vielä paljastettu.

Karkea aikataulu
Torstai, 3. elokuuta - Yksilöturnauksen Ro16 alkaa
Perjantai, 4. elokuuta - Yksilöturnauksen Ro16 jatkuu
Lauantai, 5. elokuuta - Yksilöturnauksen puolivälierät ja välierät
Sunnuntai, 6. elokuuta - Joukkueturnaus & yksilöturnauksen finaali

Akataulu osuu suoraan Assembly Summer 2017 -tapahtuman päälle, jossa Serralin olisi määrä pelata SM-finaali sekä mahdollisesti myös PM-finaali. Nähtäväksi jää, kumman tapahtuman Sotala valitsee, mutta oletettavasti hän matkaa Etelä-Koreaan taistelemaan suuremmasta maineesta ja rahapalkinnosta.

Päivitys 15.7. 10:34
ENCE on ilmoittanut Ilta-Sanomille, että Serral lähtee pelaamaan Etelä-Koreaan eikä siten siis osallistu SM-finaaliin. Serralin korvaa ensimmäisessä osakilpailussa jaetulla kolmannella sijalla ja toisessa osakilpailussa hopealle tullut Benjamin "PuPu" Puha.
Avatar
Terran azhrak
Ylläpito
 
Viestit: 1081
Liittynyt: 07 Syys 2010, 11:03
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa