StarCraft täyttää 20 vuotta

Valvoja: Uutistenkirjoittajat

StarCraft täyttää 20 vuotta

ViestiKirjoittaja azhrak » 05 Maalis 2018, 20:42

Kuva
Maaliskuun 31. päivä StarCraft-pelisarja täyttää 20 vuotta. Merkkipäivän kunniaksi Blizzard järjestää pelitapahtuman Twitchissä 30. maaliskuuta, julkaisee pelisarjaa muistelevan StarCraft is Life: A Celebration -videon 31. maaliskuuta ja jakaa pelaajille digitaalisia herkkuja Blizzardin eri peleihin 6. maaliskuuta alkaen. Kaikki juhlallisuudet löytyvät Blizzardin sivuilta starcraft2.com/sc20.

Blizzardin perustajajäsen ja presidentti Mike Morhaime kertoo Blizzardin verkkosivuilla pelin historiaa ja miten StarCraftistä tuli yksi e-urheilun kulmakivistä. Morhaime toteaa muun muassa, että StarCraft II:n julkaisu kaksitoista vuotta alkuperäisen pelin jälkeen oli hieman liian myöhään. Hänen mukaansa jatko-osan julkaisu aiemmin olisi ollut pelille suotuisampaa.

Blizzard on julkaissut myös toisen artikkelin, jossa StarCraftin pääohjelmoija Bob Fitch, StarCraft II:n game director Dustin Browder ja StarCrat II:n moninpelin pääsuunnittelija David Kim kertovat alkuperäisen ja jatko-osan yksikköjen suunnittelusta. Artikkelissa kerrotaan, kuinka yksikköjen määrä haluttiin pitää jatko-osassa kohtuullisena. Uuteen peliin haluttiin uusia yksiköitä, mutta myöskään vanhoja ei haluttu unohtaa, joten kehittäjät päätyivät luoviin ratkaisuihin kuten Medivac, joka yhdistää Medic- ja Dropship-yksiköt.

Päivitys 6.3. klo 21:25
Uuden uutisen mukaan StarCraft II -pelin sisältöä voi saada koko maaliskuun ajan 6.3. alkaen katsomalla Twitchissä mitä tahansa StarCraft: Remastered tai StarCraft II -lähetystä. Lahjojen saamista varten on luotava Twitch-tili ja yhdistettävä se Battle.net-tiliin Twitchin asetuksissa.

Avatar
Terran azhrak
Ylläpito
 
Viestit: 1159
Liittynyt: 07 Syys 2010, 11:03
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron