Sivu 1/1

Perslapio

ViestiLähetetty: 29 Heinä 2012, 04:29
Kirjoittaja Perslapio
Terve!

Näin yön pimeinä tunteina (tai oikeastaan kesäaamuna) ajattelin, että voisin vaikka tänne kirjoittaa esittelyn.
Eli nimi on Perslapio ja kyllä, olen samaa mieltä, typerä nimi, mutta minkäs teet. Ainakin on uniikki, jos ei muuta.
Ikää 17v, asun Kalajoella ja soitan rumpuja (aktiivisesti neljä vuotta), sekä pelailen pelejä.

Starcraftista oikeastaan kiinnostuin jotenkin hiljattain katsomalla striimejä, sekä tätä kuuluisaa ja niin oi loistavaa kaveria nimeltä Sean "Day[9]" Plott, joka on melkeinpä idolini ja suuri keulakuva minulle. Noin kuusi kuukautta saatoin katsoa vain kun ammattilaiset pelaavat, Day[9] Dailyä ja siinähän ne taktiikat sun muut tulikin opittua semi hyvin, jonka seurauksena päädyin itse ostamaan kyseisen pelin ja kyllähän sitä sillon osaa sen verran jo, että suoraan silveriin päätyy ensimmäiseksi kaudekseen. Alussa en tiennyt millä pelata, mutta tykkäsin eniten Protossista :protoss: , jolla pelasin eniten, sitten siirryin randomiksi :random: , koska halusin kokea kaikkia ja se main race oli vielä vähän hakemuksessa, mutta nykyään Platinassa full time Zerg :zerg: , mistä en ole vaihtamassa, vaikka terran :terran: kyllä kiinnostaisi myös, Protoss :protoss: tosin ei enää.

Muuta kokemusta RTS-peleistä ei oikeastaan ole, paitsi ehkä Red Alert 2, jota junnuna pelasin jonkin verran.

Nyt pelailen välillä Starcraftiä, vaikka pelailen ehkä enemmän paria muuta peliä, esim LoL tai MTG, mutta aika aktiivisesti kuitenkin yritän tätä peliä pelata. Tosin, enemmän tykkään katsoa, kun ammattilaiset pelaavat, tää peli kun nyt sattuu vaan olemaan niin perkeleen vaikea, että välillä meinaa hermotkin mennä. Juuri esim. katsoin Dreamhackin kokonaan, jonka voitti taas Thorzain, vaikka en pelaajasta muuten tykkää erityisesti, niin hyvinhän hän pelaa. Peli vaatii myös harjoittelua todella paljon ja pitää kyllä kunnioittaa niitä maailman parhaita, 10 tuntia päivässä harjoittelua, se on työtä ja raskasta sellaista.

Ei kai siinä muuta, kiitos jos luit.

PS: All time favourite, Stephano <3 (myös innoittajani siirtymään zergiin :zerg: )

Edit: Käykö tällä sivustolla enää edes porukkaa...?

Re: Perslapio

ViestiLähetetty: 29 Heinä 2012, 06:11
Kirjoittaja MeteoRain
Kyllä täällä käy porukkaa aktiivisesti, mutta ei ole kontenttia mikä saisi kävijät puhumaan käyntien kera.
Tämä vaan vastauksena tohon ...
" Edit: Käykö tällä sivustolla enää edes porukkaa...? "

Re: Perslapio

ViestiLähetetty: 29 Heinä 2012, 06:32
Kirjoittaja Pinna
Jep, porukka ei pahemmin puhu foorumeilla. Siirry IRC:in puolelle niin saat kyllä päivittäisestä imba-whinen tarpeestasi aivan liikaakin, ja itsekin saa hieman inistä siellä. IRC:iinhän pääsee IRC:in oman clientin kautta ja sieltä join #Starcaft2.fi (Quakenetissä), taikka tuolta yläpalkista chat.

Re: Perslapio

ViestiLähetetty: 29 Heinä 2012, 11:31
Kirjoittaja Wibang
Nyt on kyllä nimimerkkien kuningas

Re: Perslapio

ViestiLähetetty: 29 Heinä 2012, 12:43
Kirjoittaja OCPetrus
Haha, pisteet nimimerkistä! :D

Ja mitä keskusteluihin tulee niin niitä voi myös alottaa itte. Kuten jo MeteoRain totesikin, valitettavan helposti keskustelut menee imbawhineksi. Toisaalta taas reaaliaikasta turnausten seuraamista on varmaan jokasen mielestä mukavempaa hoitaa IRC:ssä.

Mutta, tervetuloa foorumille!