Artificial Overmind Challenge -finaalit

Valvoja: Uutistenkirjoittajat

Artificial Overmind Challenge -finaalit

ViestiKirjoittaja azhrak » 08 Helmi 2019, 15:30

Kuva
Suomalaisille suunnattu StarCraft II -tekoälyturnaus Artificial Overmind Challenge huipentuu finaaleihinsa Helsingissä perjantaina 15. helmikuuta. Finaalissa on mukana myös Joona "Serral" Sotala, joka haastaa kilpailun voittavan botin.

Suomalaisen ohjelmistotalo Reaktorin järjestämä turnaus alkoi tammikuun alussa. Viisi finalistia ratkesi tänään perjantaina 8. helmikuuta kuukauden virtuaalisten ladder-taistojen jälkeen.

Finaalitapahtuma järjestetään Tiedekulmalla, osoitteessa Yliopistonkatu 4, klo 18:00 alkaen. Tilaisuuteen voi hakea kutsua lomakkeella. Kaikkien asiasta kiinnostuneiden kannattaa kutsua pyytää, sillä paikkoja on jaossa paljon. Itse finaalitapahtuma klo 21:00 asti on sallittu kaikenikäisille, mutta jatkojuhlat sen jälkeen ovat vain täysi-ikäisille. Finaaleja voi seurata myös lähetyksen kautta kanavalla twitch.tv/reaktornow.

Karsintavaiheen huippukohtia voi katsoa tapahtuman sivulta artificial-overmind.reaktor.com. Mukana kisaamassa on ollut myös botti tutulla nimellä, TheMusZero, mutta Protossin ja cannonien sijaan se on pelannut Zergiä.

Finalistit
1. Kuva spudde
2. :zerg: SLUDGEMENT
3. :protoss: Sharpened Edge
4. :terran: Team Tapiiri
5. :zerg: BaseTrade

Lähetys
twitch.tv/reaktornow
Avatar
Terran azhrak
Ylläpito
 
Viestit: 1293
Liittynyt: 07 Syys 2010, 11:03
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 38 vierailijaa

cron