ZhuGeLiang ja Mixu liittyivät KOVA Esportsiin

Valvoja: Uutistenkirjoittajat

ZhuGeLiang ja Mixu liittyivät KOVA Esportsiin

ViestiKirjoittaja azhrak » 11 Heinä 2019, 10:24

Kuva
Suomalainen KOVA Esports -organisaatio on 26. kesäkuuta ottanut riveihinsä kaksi StarCraft II -pelaajaa: Wenlei "ZhuGeLiang" Dain ja Mikael "Mixu" Heleniuksen. Kiinnitys tulee kreivin aikaan, kun Assembly-tapahtuman suuri ASUS ROG SC2-turnaus julkaistiin vain päiviä ennen KOVAn pelaajajulkaisua. Jyväskylästä käsin vaikuttavan KOVAn takana on muun muassa Timo "renemesis" Tarvainen, joka on esports- ja SC2-piireissä tuttu mies. KOVAn pääkumppani on Keskisuomalainen.

ZhuGeLiang on ollut jo pitkään Suomen StarCraftin kakkosnimi heti Joona "Serral" Sotalan jälkeen. Viime vuonna Suomen mestaruus meni Benjamin "PuPu" Puhalle, mutta joulukuun SC2FI-turnauksen ja tämän vuoden ladder-pelaamisen perusteella ZhuGeLiang on kivunnut jälleen kakkospaikalle. ZhuGeLiang twiittasi julkaisun jälkeen aloittavansa striimaamaan twitchissä kerran viikossa.

Mixu puolestaan on tuoreempi nimi Suomen StarCraft-piireissä. Hän on kuitenkin pelannut LAN-kisoja Assembly Summer 2017 -tapahtumasta lähtien. Kehitys on nähtävissä esimerkiksi SC2FI-vuositurnauksissa, kun marraskuussa 2017 Mixu viimeisille sijoille, mutta joulukuussa 2018 hän saavutti jo kärkikahdeksikon. Myös Mixu on alkanut striimaamaan. Hänen kanavansa on twitch.tv/mixusc.

Ensimmäinen turnaus, jossa KOVAn tuoreet SC2-pelurit nähdään yhdessä on Fuzerin Shelter Game Room Open Helsingissä 20. heinäkuuta. Kisan ennakkosuosikki ZhuGeLiang on myös vahva ehdokas nappaamaan voittajalle tarjotun paikan Assemblyn kansainväliseen ASUS ROG -turnaukseen. Mixu puolestaan ottaa varaslähdön jo WCS 2019 Summer -turnauksessa Kievissä tulevana viikonloppuna 12.-14. heinäkuuta, kun hän osallistuu ensimmäiseen WCS-turnaukseensa.

KOVAn julkaisuvideo


twitter.com/kovaesports
twitter.com/zhugeliangsc2
twitter.com/mixusc2
Avatar
Terran azhrak
Ylläpito
 
Viestit: 1293
Liittynyt: 07 Syys 2010, 11:03
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron