WCS Premier 2015: Euroopan karsinnat

Valvoja: Uutistenkirjoittajat

WCS Premier 2015: Euroopan karsinnat

ViestiKirjoittaja azhrak » 17 Joulu 2014, 01:45

Kuva
Uudistetun World Championship Series -turnaussarjan vuoden 2015 Premier-liigan ensimmäinen kausi alkaa 6. tammikuuta Euroopan karsinnoilla. Karsintoja on yhteensä seitsemän, joista jokaisesta neljä parasta etenee Premier-liigaa edeltävään Euroopan Challenger-liigaan. Kuusi ensimmäistä karsintaa ovat avoimia, kun taas viimeinen koostuu 16:sta edellisten karsintojen parhaasta pelaajasta, jotka ovat vielä ilman WCS-paikkaa.

Karsinnat 1-6 pelataan single elimination -pudotuspeleillä. Seitsemäs "Last Chance" -karsinta pelataan double elimination -formaatilla. Kaikki ottelut ovat paras kolmesta. Karttoina käytetään 2014 Ladder Season 3 -karttoja, jotka ovat Ladder-karttoina nyt 2014 Season 4 -kaudella myös aina 12. päivä tammikuuta alkavaan 2015 Ladder Season 1 -kauteen saakka.

Karsintojen jälkeinen Challenger-liiga on entisellään. Se koostuu Euroopan kohdalla 14:stä yksittäisestä bo5-ottelusta, joista voittajat jatkavat Premier-liigaan. Premier-liigoja on vuonna 2015 maailmanlaajuisesti vain yksi, mutta sen 32 paikkaa on jaettu alueittain Euroopan saadessa suurimman osan eli 14 paikkaa.

2015 WCS Premier: Euroopan karsinnat
Jokaisesta karsinnasta neljä parasta etenee Euroopan Challenger-liigaan.

Osallistumisvaatimukset
Vuoden 2015 WCS-liigassa astuvat voimaan uudet asuinpaikkaan sidotut osallistumisvaatimukset. Master-liigan vaatimus säilyy edelliseltä vuodelta. Euroopan WCS-sarjassa saavat pelata pelaajat, jotka
  • asuvat pysyvästi Euroopassa, Lähi-Idässä tai Afrikassa
  • omistavat passin tai voimassa olevan viisumin asuinmaahansa
  • ovat sijoittuneet Master- tai Grandmaster-liigaan Euroopan Battle.net-palvelimella vuoden 2014 neljännellä Ladder-kaudella
  • ovat iältään vähintään 16 vuotta (jos täytät 16 helmi-maaliskuussa, ota yhteys ESL:n adminiin)
WCS Premier League
WCS Premier League -paikkojen jako alueittain
Eurooppa / Lähi-Itä / Afrikka 14
USA / Kanada 8
Kiina 4
Etelä-Amerikka 2
Oseania / Kaakkois-Aasia 2
Taiwan / Hong Kong / Macau 2
Yhteensä 32

Karsinnat ja Challenger-ottelut pelataan internetin välityksellä. Premier-liigan Ro32 pelataan ESL:n studioissa Kölnissä ja Los Angelesissa. Ro16 puolestaan järjestetään yleisön edessä vuoden 2013 Season Final -turnausten tapaan.
Karsinnat, Challenger ja Premier
Kuva
Avatar
Terran azhrak
Ylläpito
 
Viestit: 1294
Liittynyt: 07 Syys 2010, 11:03
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 29 vierailijaa

cron