elfin toinen harjoitusleiri helmikuussa

Valvoja: Uutistenkirjoittajat

elfin toinen harjoitusleiri helmikuussa

ViestiKirjoittaja azhrak » 19 Tammi 2015, 18:27

Kuva
kuva: sett.fi
Samuli :protoss: elfi Sihvosen harjoitusleiri saa jatkoa helmikuun 13-15. päivä, kun Sihvonen palaa SEUL ry:n pelaajatalolle valmentamaan lupaavia suomalaisia StarCraft II -pelaajia yhdeksi viikonlopuksi. Kaikki voivat hakea mukaan, mutta paikkoja on edellisen leirin tapaan vain viisi. Uudet hakijat asetetaan etusijalle. Hakuaikaa on 5. helmikuuta asti.

Edellinen ja ensimmäinen leiri järjestettiin joulukuussa 2014. Lue valmentajan ja pelaajien mietteet leirin jälkeen uutisestamme.

Ennen ensimmäistä leiriä Sihvonen sanoi:
Järjestän valmennuksen, jotta suomalaiset pelaajat saavat lisää mahdollisuuksia kehittymiseen. Ensimmäinen kerta tulee olemaan suureksi osaksi testiä nähdä, onko siitä mitään kongreettista hyötyä, ja myöhemmin katsotaan jatketaanko tätä.

Nyt toinen leiri on jo kalenterissa, joten konsepti on todettu toimivaksi. Tällä kertaa Sihvonen sanoo hakevansa vaihtuvuutta, joten uudet hakijat menevät jo leirillä olleiden edelle. Kaikki saavat kuitenkin hakea mukaan, ja talo täytetään hakemusten perusteella.

Leiri järjestetään edellisen tapaan SEUL ry:n pelaajatalolla, joka sijaitsee Vantaalla. Lue talon esittely SEULin sivuilta. SEUL ry tarjoaa talon leirin käyttöön maksutta, joten pelaajat eivät maksa leiristä kuin omat ruoka- ja matkakulunsa.

Hakeminen
Hae elfin StarCraft II -harjoitusleirille lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen elfittaja [ät] hotmail.com viimeistään 5. helmikuuta 2015. Hakemuksesta tulee selvitä hakijan nimi, nick, ikä, lyhyt pelihistoria, perusteluja valituksi tulemiseen sekä omat odotukset tulevasta leiristä.

Päivitys 28.1.2015
Sihvosen mukaan hakemuksia on tullut vasta pari kappaletta, joten nyt on hyvät mahdollisuudet päästä mukaan SC2-leirille.
Avatar
Terran azhrak
Ylläpito
 
Viestit: 1294
Liittynyt: 07 Syys 2010, 11:03
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 29 vierailijaa

cron