Sivu 1/1

elfi valmentaa viikonlopun pelaajatalolla

ViestiLähetetty: 27 Loka 2014, 19:08
Kirjoittaja azhrak
Kuva
kuva: sett.fi
Samuli :protoss: elfi Sihvonen järjestää viikonlopun mittaisen StarCraft II -harjoitusleirin SEUL ry:n pelaajatalolla Vantaalla joulukuun 2014 tai vuoden 2015 alkupuoliskon aikana. Mukaan voivat päästä kaikki halukkaat, mutta paikkoja on vain viisi. Leirin aikana harjoitellaan Sihvosen tekemän yksilöidyn ohjelman mukaisesti. Sihvosen mukaan tarkoitus on "opettaa pelaajia paranemaan ja ajattelemaan paremmin huipulle nousussa".

Harjoitusleirille osallistuminen ei maksa pelaajille mitään, sillä SEUL ry tukee projektia kattamalla talon vuokrakulut, mutta jokainen kustantaa omat ruoka- ja matkakulunsa. Leiri järjestetään mahdollisesti jo joulukuussa 2014 pelaajien aikatauluista ja talon käyttömahdollisuuksista riippuen. Tarkempi ajankohta sovitaan pelaajien kesken, Sihvonen kertoo.

Sihvosen ensimmäistä kertaa järjestämälle StarCraft II -harjoitusleirille mahtuu mukaan viisi pelaajaa, sillä pelaajatossa on pelipaikat vain viidelle. Mukaan etsitään :protoss: elfin sanoin "motivoituneita pelaajia jotka haluavat kunnolla yrittää huipulle". Jos kiinnostuneita on enemmän kuin viisi, niin Sihvonen pidättää oikeuden valita joukosta viisi onnekasta.

Idea harjoitteluleiristä on Sihvosen oma. Hän on myös projektin vetäjä. Motivaatio toimintaan tulee suoraan suomalaisen kilpapelaamisen kehittämisestä. Sihvonen selventää:
Järjestän valmennuksen, jotta suomalaiset pelaajat saavat lisää mahdollisuuksia kehittymiseen. Ensimmäinen kerta tulee olemaan suureksi osaksi testiä nähdä, onko siitä mitään kongreettista hyötyä, ja myöhemmin katsotaan jatketaanko tätä.

:protoss: elfin harjoitusleiristä SEUL ry:n pelaajatalossa kiinnostuneet voivat lähettää vapaamuotoisen hakemuksensa osoitteeseen elfittaja [ät] hotmail.com. Lisätietoja harjoitusleiristä voi kysellä samasta osoitteesta.

Päivitys 28.10.2014:
SIhvosen mukaan hakemuksia on tullut runsaasti jo ensimmäisen vuorokauden aikana. Ensimmäinen harjoitusleiri pyritään järjestämään jo vuoden 2014 puolella. Hakemuksia otetaan vastaan vielä viikon ajan eli tiistaihin 4. marraskuuta asti.

Päivitys 6.11.2014:
Sihvosen ensimmäisen SC2-leirin osallistujalista on varmistunut. Pelaajatalolle joulukuussa matkaavat :protoss: Hymy, :protoss: SaDe, :terran: miNkie, :terran: SolLeks ja :zerg: ZhuGeLiang. Leirin jälkeen uutisoimme Sihvosen projektista lisää.

Re: elfi valmentaa viikonlopun pelaajatalolla

ViestiLähetetty: 27 Loka 2014, 23:39
Kirjoittaja Divinesia
Hyvä elfi!

Re: elfi valmentaa viikonlopun pelaajatalolla

ViestiLähetetty: 27 Loka 2014, 23:52
Kirjoittaja Luolis
Hieno idea eliltä.

Re: elfi valmentaa viikonlopun pelaajatalolla

ViestiLähetetty: 28 Loka 2014, 18:43
Kirjoittaja SnakeQ
Mahtava teko elfiltä. Harmillisesti oma into starreen alkaa olla jo aika heikko.

Re: elfi valmentaa viikonlopun pelaajatalolla

ViestiLähetetty: 28 Loka 2014, 18:58
Kirjoittaja viittajeesus
Hieno juttu!
- harmi kun itse on jo liian papparainen lähtee mukaan.