Sivu 1/1

Nation Wars 7 finaalitapahtuma

ViestiLähetetty: 15 Heinä 2022, 13:59
Kirjoittaja azhrak
Kuva
Nation Wars 7 huipentuu lauantaina 16. heinäkuuta turnauksen loppuotteluihin. Mukana on neljä kahden pelaajan joukkuetta, USA, Puola, Kiina ja Venäjä. Erikoisolosuhteista johtuen koko Kiinan joukkue ja puolet Venäjän Peace-joukkueesta osallistuu Pariisissa O'Gamingin studiolla järjestettävään finaalitapahtumaan etänä.

Yllättäen tällä kertaa Nation Warsin neljän parhaan joukossa ei nähdä Suomea, Etelä-Koreaa, eikä Ranskaa, jotka kaikki ovat olleet vahvoilla edellisissä NW-tapahtumissa. Nyt ensimmäistä kertaa käytetty uusi kahden pelaajan joukkuekoko ja uusi otteluformaatti ovat vaikuttaneet ratkaisevasti tuloksiin. Suomen joukkue Joona "Serral" Sotala ja Mikael "Mixu" Helenius putosivat lohkovaiheessa häviten nyt semifinaaleihin yltäneille Peacelle ja Puolalle.

Osallistumisvaikeudet Kiinan ja Peacen osalta johtuvat järjestäjän mukaan Kiinan koronatilanteesta, suurista matkakustannuksista, ja Venäjän ja Ukrainan välisestä meneillään olevasta sodasta. Joukkorahoituksella kerätty turnauksen budjetti lupasi maksajille offline-tapahtuman, mutta nyt tästä lupauksesta on jouduttu lipsumaan. Kiinalaisten pelaajien mukaan O'Gaming oli luvannut online-osallistumisen olevan mahdollista loppuun asti, joten läsnäolon pakollisuus finaalitapahtumaan tuli yllätyksenä heille.

Finaalitapahtuman joukkueet
:china: Kiina - :protoss: Cyan (online) & :terran: TIME (online)
:usa: USA - :protoss: Astrea & :protoss: Neeb
:poland: Puola - :zerg: Elazer & :terran: Spirit
:russia: Peace - :zerg: Rattata (online) & :protoss: SKillous

Aikataulu
Lauantai 16.7.
14.00 - Semfinaali A - :russia: Peace vs :china: Kiina
16.00 - Semifinaali B - :usa: USA vs :poland: Puola
~18.00 - Pronssiottelu
~20.00 - Finaali

Lähetykset
:united-kingdom: wardiii
:france: ogamingsc2

Tulokset
Pääturnaus Liquipediassa

Palkinnot
Turnauksen palkintopotti on 10 000 euroa.

:gold: 3500 €
:silver: 2000 €
:bronze: 1500 €
4. 1000 €
5.-8. 500 €