Fuzer's Shelter Gameroom Open 2 julki

Valvoja: Uutistenkirjoittajat

Fuzer's Shelter Gameroom Open 2 julki

ViestiKirjoittaja azhrak » 25 Elo 2019, 20:51

Kuva
Samuli "Fuzer" Romppanen
jatkaa heinäkuun tapahtumaansa Fuzer's Shelter Gameroom Open #2 -turnauksella 28. syyskuuta. Kisa noudattelee muutoin edeltäjäänsä, mutta palkintopotti on noussut 500:sta eurosta 600 euroon. Kumppaneina turnauksella on tällä kertaa Shelter Gameroom, Fraktio, FREE-Kevytyrittäjä ja Taksini.

Karsinta
Edeltäjänsä tavoin turnaukseen mahtuu yhteensä kuusitoista pelaajaa ottelemaan Helsinkiin Shelter Gameroomiin. Kaikki kisan osanottajat valitaan ladder-karsinnalla, joka päättyy 15. syyskuuta klo 22:00. Päättymishetkellä kisan karsinnassa mukana olleiden MMR Euroopan battle.net-palvelimella ratkaisee kuusitoista osanottajaa.

Ilmoita itsesi mukaan karsintaan liittymällä karsintaturnaukseen. Sinun pitää myös lisätä profiilisi suomiladderiin. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 8. syyskuuta.

Seuraa sijoituksia ja ladder-karsinnan etenemistä karsinnan sivulla.

Pääturnaus
Kuten viimeksi turnaus otellaan Shelter Gameroomissa Helsingissä, osoitteessa Vuorikatu 16. Paikan päällä on osanottajille oma ilmainen pelipiste koko kisan ajaksi. Helsingissä kisa alkaa kello 12.00 ja päättyy noin 22.00.

Formaatti on sama kuin heinäkuussa, eli pelit käydään double elimination -pudotuspeleillä. Ottelut ovat bo3 muuten mutta finaali on bo5. Kuusi parasta palkitaan rahapalkinnoin. Karttoina on juuri alkaneen ladder-kauden kartat. Karttojen veto on ABBA ABC, ja korkeammin seedattu pelaaja päättää kumpi aloittaa vetoamisen. Seedit muodostuvat ladder-karsinnan perusteella.

Pelit lähetetään suorana suomenkielisellä selostuksella kanavalta twitch.tv/fuzer. Lähetyksen aikana järjestetään kilpailuja katsojille.

Yleisölle herkkuja
Katsojat ovat tervetulleet seuraamaan tapahtumaa paikan päälle veloituksetta. Kahvit tarjoaa Shelter. Pelikoneen Shelteristä saa kisan aikana 15 eurolla viideksi tunniksi. Shelterin kisakatsomon väelle Fuzer tarjoaa illalla pizzaa.

Palkinnot
:gold: 250€
:silver: 150€
:bronze: 80€
4. 50€
5-6. 35€
7.-8. Viisi tuntia peliaikaa Shelteriin

Discord
Kisan chat-kanava löytyy StarCraft2.fi Discordista: kutsulinkki.
Avatar
Terran azhrak
Ylläpito
 
Viestit: 1293
Liittynyt: 07 Syys 2010, 11:03
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 31 vierailijaa

cron