Welmu ansaitsi paikan Hell It's Aboot Time -turnaukseen

Valvoja: Uutistenkirjoittajat

Welmu ansaitsi paikan Hell It's Aboot Time -turnaukseen

ViestiKirjoittaja azhrak » 20 Kesä 2015, 15:11

Kuva
Vesa :protoss: Welmu Hovinen voitti 18. kesäkuuta järjestetyn Euroopan karsinnan Hell, It's Aboot Time -turnaukseen. Suoritus takaa Hoviselle paikan Kanadan Torontossa 21.-23. elokuuta pelattavaan kilpailuun ja 1000 dollaria matka-avustusta.

Hell, It's Aboot Time on kanadalaisen BaseTradeTV:n ensimmäinen offline-turnaus. Online-turnauksia ryhmä on järjestänyt ennenkin jopa 5000 dollarin palkintopoteilla, mutta nyt palkintopotti on noussut 9999,99 dollariin yleisön lahjoitusten avulla Kickstarterin kautta. Rahankeräys on ollut menestys, sillä alkuperäinen 6000 Kanadan dollarin tavoite on ylittynyt tällä hetkellä jo 20 000 dollarilla. Aikaan saatu noin 26 000 Kanadan dollarin keräys on 21 163 USD ja 18 637 EUR.

Osallistuminen
21-23. elokuuta pelattavassa turnauksessa on yhteensä 16 paikkaa, joista 9 jaetaan online-karsinnoilla. Karsintoja on yhteensä seitsemän: 4 Pohjois-Amerikassa, 2 Euroopassa, 2 Koreassa ja yksi kaikille avoin. Pohjois-Amerikan karsinnoista turnauspaikan lisäksi voittaa 250 dollaria matka-avustusta, kun taas Euroopan ja Etelä-Korean karsinnoissa matka-avustus on 1000 dollaria.
  • EU-karsinnat, asuinpaikkavaatimus
  • KR-karsinnat, asuinpaikkavaatimus
  • NA-karsinnat
    • Ma 22.6. klo 01:00 - NA Karsinta #1 (asuinpaikkavaatimus) - :south-korea: :zerg: Jaedong & :usa: :protoss: puCK
    • Ti 23.6. klo 01:00 - NA Karsinta #2 (kansalaisuusvaatimus) - :brazil: :terran: Kelazhur & :canada: :terran: Semper
  • Last Chance -karsinta, ei vaatimuksia
Katso karsintojen lisätiedot TeamLiquid-sivustolta.

Online-karsintojen lisäksi kisaan voi päästä mukaan tapahtumapaikalla pelattavasta Open Bracket -turnauksesta. Open Bracket karsii mukaan kuusi osallistujaa, mutta formaatista ei ole vielä tietoa.

Viimeinen turnauspaikka täytetään kisan ainoalla kutsulla, ja se on annettu Pohjois-Amerikan nouseville tähdille tarkoitetun The Breakout Invitational IV -turnauksen voittajalle Jackson :zerg: Bioice Wroblewskille.

Welmu voittoon Euroopan toisessa karsinnassa
Hell, It's Aboot Time -turnaus saa iloisesti suomalaisväriä, kun Vesa :protoss: Welmu Hovinen onnistui nappaamaan Euroopan toisen karsinnan voiton 18. päivä kesäkuuta. Kärsisija irtosi merkittävillä voitoilla Euroopan parhaimmistoa vastaan, kun Ro8-kierroksella kaatui :norway: :zerg: TargA, semifinaaleissa :norway: :zerg: Snute ja finaalissa :netherlands: :terran: uThermal.

:finland: :protoss: Welmu 2 vs 0 Veterans
:finland: :protoss: Welmu 2 vs 0 VonEinzbern
:finland: :protoss: Welmu 2 vs 0 :norway: :zerg: TargA
:finland: :protoss: Welmu 2 vs 1 :norway: :zerg: Snute - :vod: video
:finland: :protoss: Welmu 2 vs 0 :netherlands: :terran: uThermal - :vod: video
Avatar
Terran azhrak
Ylläpito
 
Viestit: 1295
Liittynyt: 07 Syys 2010, 11:03
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 70 vierailijaa

cron