WCS 2016 Winter Regional Challenger -karsinta

Valvoja: Uutistenkirjoittajat

WCS 2016 Winter Regional Challenger -karsinta

ViestiKirjoittaja azhrak » 02 Helmi 2016, 02:38

Kuva
Euroopan WCS Winter Regional Challenger -turnaus alkaa ladder-karsinnalla. Helmikuun 12. päivä ne 16 pelaajaa, jotka seisovat Euroopan palvelimen huipulla saavat kutsun Regional Challenger -turnaukseen, jossa jaossa on kaksi paikkaa WCS Winter Championship -kisaan, 10 000 dollaria käteistä ja 500 WCS-pistettä.

Ladder-karsinta alkoi tänään 1. helmikuuta uuden ladder-kauden myötä ja jatkuu 12. helmikuuta klo 01:00 asti. Sillä hetkellä Euroopan Grandmaster-liigassa 16 eniten pisteitä kerännyttä pelaajaa kutsutaan helmikuun 13.-14. päivä pelattavaan Euroopan Regional Challenger -turnaukseen. Regional Challenger pelataan double elimination -menetelmällä ja bo5-otteluilla.

Ladder-karsinnassa pelaajien tulee käyttää päätiliään tai sitä nimeä, jolla haluavat esiintyä Regional Challenger -turnauksessa. Euroopan Regional Challenger -turnaukseen voivat saada paikan vain pelaajat, jotka asuvat jossain Euroopan mantereen maassa.

Pohjois-Amerikan Regional Challenger pelataan täsmälleen samalla kaavalla kuin Euroopassa. Pohjois-Amerikan turnaus sisältää USA:n ja Kanadan. Muut Regional Challenger -turnaukset puolestaan järjestetään ilman ladder-osuutta perinteisimmillä karsinnoilla ja turnausmenetelmillä.

Myös ne pelaajat, jotka ovat jo saaneet paikan WCS Winter Championship -turnaukseen, saavat osallistua Regional Challenger -kisaan. Jos joku heistä saavuttaa uudelleen paikan 4.-6. maaliskuuta Puolan Katowicessa järjestettävään kilpailuun, niin korvaaja pelaaja otetaan nyt meneillään olevista avoimista karsinnoista.

Euroopan ja Pohjois-Amerikan Regional Challenger -kilpailut järjestää ESL, joka toteaa, että nyt käytettävä formaatti ladder-karsintoineen on vasta ensiaskel ja formaattia pyritään kehittämäään jatkossa yhdessä Blizzardin kanssa.

Ladder-tuloksia voi seurata esimerkiksi nios.kr-sivustolla, kunhan web-profiilit ehtivät päivittyä vasta alkaneeseen ladder-kauteen.

Regional Challenger -palkinnot
Sija$ USDWCS-pst.
Kuva1400 $+ 100Etenee Winter Championship -turnaukseen
Kuva1200 $+ 70Etenee Winter Championship -turnaukseen
Kuva-4.800 $+ 45
5-8.600 $+ 30
9-16.400 $+ 15
Avatar
Terran azhrak
Ylläpito
 
Viestit: 1294
Liittynyt: 07 Syys 2010, 11:03
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 21 vierailijaa

cron