WCS 2017 Global Finals

Valvoja: Uutistenkirjoittajat

WCS 2017 Global Finals

ViestiKirjoittaja azhrak » 31 Loka 2017, 18:40

Kuva
WCS Global Finals päättää vuoden 2017 WCS-sarjan 3.-4. marraskuuta BlizzConiin, Anaheimiin. Jäljellä on kahdeksan pelaajaa, jotka selvisivät jatkoon edellisen viikonlopun lohkovaiheesta ja etenevät nyt pudotuspelivaiheeseen tavoittelemaan voittajan ennätyssuurta tilipussia, 280 000 dollaria.

Lohkovaiheessa pelannut kilpailun ainut suomalainen Joona "Serral" Sotala jäi yhden karttavoiton päähän jatkopaikasta, kun hän hävisi ratkaisevan ottelun Koh "GuMiho" Byung Jaeta vastaan lukemin 2-1. Serral jäi jaetulle 12. sijalle ja ansaitsi suorituksestaan 14 000 dollaria.

Korealaisista pudotuspelien ulkopuolelle jäivät suuren yleisön yllätykseksi Kim "Stats" Dae Yeob ja Park "Dark" Ryung Woo. Heidän paikkansa veivät Juan Carlos "SpeCial" Tena Lopez ja Mikołaj "Elazer" Ogonowski, jotka etenivät ainoina Korean ulkopuolisina pelaajina BlizzConin lavalla pelattaviin pudotuspeleihin. Varsinkin SpeCialin, joka tunnetaan myös nimellä MajOr, lohkovoitto oli monille suuri yllätys.

Suurimmat toiveet länsimaalaisilla kenties olivat tänä vuonna kolmikertaisen WCS-mestarin Alex "Neeb" Sunderhaftin suhteen. Hän aloittikin kisan hyvin ottamalla voiton Lee "Rogue" Byung Ryulista, mutta sitten hävisi ensin Eo "soO" Yoon Sunille ja lopulta uusintaottelussa Roguelle.

Jatkoon menijöistä suurimpana ennakkosuosikkina pidetään Lee "INnoVation" Shin Hyungiä, joka kuitenkin hävisi heti avausottelussaan yhden kartan yhdelle kilpailun heikoimmaksi luokitelluista pelaajista Bang "TRUE" Tae Soolle. Myös Rogue ja soO ovat vahvoja veikkauksia finalisteiksi.

Pudotuspelien arvonnassa kävi länsimaalaisittain tuuri, kun Elazer ja SpeCial kohtaavat toisensa jo puolivälierässä. Näin toisessa semifinaalissa on taatusti yksi Korean ulkopuolinen pelaaja. Elazer oli viime vuoden WCS Global Finals -turnauksessa pisimmälle päässyt länsimaalainen, kun hän onnistui etenemään semifinaaliin voitettuaan puolivälierässä Neebin. Nyt hänellä on mahdollisuus toistaa sama temppu SpeCialia vastaan.

Pelaajat
:protoss: herO
:terran: GuMiho
:terran: INnoVation
:terran: TY
:terran: SpeCial
:zerg: Elazer
:zerg: Rogue
:zerg: soO
Formaatti
Kisa pelataan single elimination -pudotuspeleillä. Ottelut käydään paras viidestä -tyyliin muuten, mutta finaali on paras seitsemästä -sarja.

Aikataulu
Perjantai 3.11.
21:00 Lähetys alkaa
21:30 Puolivälierä A
23:00 Puolivälierä B
00:30 Puolivälierä C
02:00 Puolivälierä D
Lauantai 4.11.
21:00 Lähetys alkaa
21:30 Semifinaali A
23:00 Semifinaali B
01:00 Finaali
Lähetys
Ottelut lähetetään kanavalla twitch.tv/starcraft.

Lähetyksen isäntänä toimii Nathan "Nathanias" Fabrikant ja haastatteluja tekee Sue "Smix" Lee. Selostamassa ja analysoimassa ovat Dan "Artosis" Stemkoski, Nicolas "Tasteless" Plott, Kevin "RotterdaM" van der Kooi, Yoan "ToD" Merlo, Geoff "iNcontroL" Robinson, Leigh "Maynarde" Mandalov, Jared "PiG" Krensel, Jessica "ZombieGrub" Chernega ja John "TotalBiscuit" Bain. Pelikameraa ohjaavat Alexandre "Funka" Verrier, Thibault "Koka" Le Gall ja Kevin "MapuTV" Kremser.

Pudotuspelit (Liquipedia)

Palkinnot
Kuva280 000 $
Kuva140 000 $
Kuva-4.42 000 $
5-8.21 000 $
Media
Otteluiden videot löytyvät Blizzardin sivuilta.
Avatar
Terran azhrak
Ylläpito
 
Viestit: 1176
Liittynyt: 07 Syys 2010, 11:03
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa