War Chest -pelisisältöpaketti julkaistaan 19.7.

Valvoja: Uutistenkirjoittajat

War Chest -pelisisältöpaketti julkaistaan 19.7.

ViestiKirjoittaja azhrak » 17 Heinä 2017, 12:27

Kuva
Blizzard on julkaissut tiedot tähän mennessä suurimmasta sisältöpaketistaan War Chestistä. Paketti on ostettavissä 19. heinäkuuta alkaen (korjaus: Suomen aikaa 20.4. klo 2:00), ja sen voi ostaa joko kaikille roduille kerralla tai jokaiselle erikseen. Kaikkea uutta sisältöä ei kuitenkaan saa suoraan vain ostamalla paketin, vaan sisältö pitää avata pelaamalla. Paketin myynnistä 25% menee suoraan tukemaan StarCarft II:n e-urheilua.

War Chest julkaistiin jo viime marraskuussa BlizzConissa, mutta vasta nyt se on valmis julkaistavaksi. Paketti maksaa 25 euroa/dollaria kaikilta roduilta yhteensä tai 10 euroa jokaiselta rodulta erikseen. Paketin voi ostaa 20.4. klo 2:00 alkaen suorana pelin sisältä tai Blizzardin verkkokaupasta.

Kolme vaihetta ja rotukohtaiset palkinnot
War Chest on jaettu kolmeen vaiheeseen, joista ensimmäinen alkaa 19. heinäkuuta, toinen 16. elokuuta ja kolmas 13. syyskuuta. Jokaisessa vaiheessa paketin ostaneille pelaajille aukeaa avattavaksi uutta sisältöä. Sisältönä on yhteensä yli 70 erilaista digitaalista palkintoa, jotka sisältävät spray-kuvioita, emotikoneja, profiilikuvia, hymiöitä ja ensimmäistä kertaa koko armeijan kattavia teemoja yksiköiden ulkoasuihin.

Sisältöä avataan pelaamalla mitä tahansa StarCraft II -pelimuotoa. Eri rotujen sisältöjen avaamiseksi ei tarvitse pelata eri rotuja, vaan kaikkien rotujen pelaaminen edistää pelaajan War Chest -pisteitä ja pelaaja avaa käyttöönsä vain ne palkinnot, joista on maksanut. Vaikka ensin ostaa vain yhden rodun paketin, niin myöhemmin muiden ostaminen avaa takautuvasti käyttöön myös uuden paketin sisällöt.

Katso kaikki sisällöt War Chestin omalta sivulta. Alla kuvassa War Chestin tarjoamat sisällöt aikajanalla.
Kuva

Protoss-paketin sisällöt:
Kuva

Terran-peketin sisällöt:
Kuva

Zerg-paketin sisällöt:
Kuva

War Chest tukee suoraan e-urheilua
Blizzard on tiedottanut sijoittavansa 25% War Chestin tuotoista suoraan tukemaan StarCraft II:n e-urheilua. Ensimmäiset 200 000 dollaria, jotka kohdistetaan e-urheiluun, menee WCS Global Finalsin palkintopottiin, joka on alunperin jo 500 000 dollaria. War Chest -sivulla voi seurata viikoittain päivittyvää lukemaa, kun palkintopotti kohoaa kohti 700 000 dollaria. Tämän jälkeen tuotot menevät ensi vuoden WCS-sarjaan.

Esittelyvideo
Avatar
Terran azhrak
Ylläpito
 
Viestit: 1138
Liittynyt: 07 Syys 2010, 11:03
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron