Serral pronssille WESG 2017 -loppukilpailussa

Valvoja: Uutistenkirjoittajat

Serral pronssille WESG 2017 -loppukilpailussa

ViestiKirjoittaja azhrak » 17 Maalis 2018, 16:09

Kuva
Joona "Serral" Sotala voitti pronssimitalin tänään 17.3. Kiinan Haikoussa pelatussa World Electronic Sports Gamesin järjestämässä 2017 Grand Final -turnauksessa. Sotalan onnistui päihittää pronssiottelussa eteläkorealainen Kim "Classic" Doh Woo lukemin 3-1, mikä toi suomalaiselle muhkean 40 000 dollarin voittopotin kotiin. Kyseessä on Serralin uran suurin yksittäinen voittosumma.

Serral oli jo toistamiseen kahden viikon sisään maailmanluokan turnauksessa neljän parhaan joukossa. Maaliskuun alussa hän otti jaetun kolmannen sijan IEM Katowicesta, kun pudotuspeleissä hänet pysäytti juurikin Classic tylysti lukemin 3-0. Tällä kertaa Serral oli Classicia vahvempi ja onnistui antamaan miltein samalla mitalla takaisin vieden WESG-pronssimitalin korealaisen nenän edestä. Neljäs sija sai WESG-kisassa 20 000 dollaria, joten pronssipelin panoksena oli poikkeuksellisen paljon rahaa.

Korean ulkopuolisista pelaajista Serral oli jälleen paras kuten IEM Katowicessakin. Nyt turnauksessa oli vain kolme Etelä-Korean edustajaa, mutta kaikki huippupelaajia, joten he onnistuivat odotetusti kapuamaan turnauksen kärkisijoille. Ainoastaan Serral pystyi estämään korealaisten täydellisen dominoinnin ja kolmoisvoiton. Huomenna pelattavassa finaalissa kohtaavat Etelä-Korean Cho "Maru" Seong Ju ja Park "Dark" Ryung Woo.

Semifinaalissa Serral kohtasi Marun, joka on tällä hetkellä mahdollisesti maailman paras Terran-pelaaja. Harjoittelun puute huippu-Terraneita vastaan näkyi, ja Serral ei mahtanut Marun loppupelin armeijoille mitään häviten sarjan suoraan 3-0. Serral myösi twiitissään, ettei ole saanut tarpeeksi harjoitusta loppupelin Terran-armeijoita vastaan, vaikka yrittikin semifinaalissa parhaansa. Ennen Marun kohtaamista Serral oli voittanut turnauksessa yhteensä 18 karttaa putkeen häviämättä yhtäkään.

Serralin ottelut WESG-lopputurnauksessa
Lohkovaihe #1
:finland: :zerg: Serral 2-0 :taiwan: :protoss: Has - :vod: video
:finland: :zerg: Serral 2-0 :ukraine: :zerg: Minato - :vod: video
:finland: :zerg: Serral 2-0 :germany: :protoss: ShoWTimE - :vod: video
Lohkovaihe #2
:finland: :zerg: Serral 3-0 :ukraine: :zerg: Bly - :vod: video
:finland: :zerg: Serral 3-0 :germany: :zerg: Lambo - :vod: video
:finland: :zerg: Serral 3-0 :poland: :zerg: Elazer - :vod: video
Pudotuspelit
:finland: :zerg: Serral 3-0 :usa: :protoss: Neeb - :vod: video
:finland: :zerg: Serral 0-3 :south-korea: :terran: Maru - :vod: video
:finland: :zerg: Serral 3-1 :south-korea: :protoss: Classic - :vod: video
Avatar
Terran azhrak
Ylläpito
 
Viestit: 1179
Liittynyt: 07 Syys 2010, 11:03
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa

cron