Patch 4.3.0 julkaistu

Valvoja: Uutistenkirjoittajat

Patch 4.3.0 julkaistu

ViestiKirjoittaja azhrak » 26 Huhti 2018, 11:16

Kuva
Blizzard on eilen 25.4. pävittänyt StarCraft II -pelin versionumeroon 4.3.0. Päivityksen mukana tuli suuri liuta bugikorjauksia, mutta merkittävin uudistus on tehty custom-karttojen alustaan Arcadeen. Nyt custom-karttojen tekijät voivat yhteistyössä Blizzardin kanssa lisätä karttoihinsa maksullista sisältöä tai tehdä kartasta kokonaan maksullisen.

Premium Arcade
StarCraft II -pelin uusin ominaisuus tuo lisää mahdollisuuksia pelikehittäjille, jotka julkaisevat tuotoksiaan StarCraft II:n Arcade-alustalla. Päivitys 4.3.0. esittelee Premium Arcade -osuuden, joka sisältää Blizzardin kanssa yhteistyössä julkaistuja, käyttäjille osittain tai kokonaan maksullisia Arcade-karttoja ja -pelejä. Arcade-kehittäjät saavat oman tuotteensa myyntivoitoista osuuden.

Nyt julkaistussa päivityksessä Premium Arcade sai ensimmäiset kaksi karttaansa: ARK Star ja Direct Strike. Premium Arcade -tuotteet löytyvät Blizzardin verkkokaupasta ja maksavat 5 euroa tai dollaria.

ARK Star
ARK Star on vuoropohjainen seikkailuroolipeli, jossa pääosassa ovat Sol Seekerit. He ovat eliittejä Protoss-joukkoja, joiden tehtävänä on etsiä ja tuhota salaperäinen ase nimeltä ARK Star. Pelin edetessä hahmot kehittyvät, keräävät varusteita ja oppivat uusia kykyjä.

Esittelyvideo:
Direct Strike
Direct Strike on päivitetty versio jo julkaistusta ja saman kehittäjän tekemästä Desert Strike HotS -kartasta. Pelin idea säilyy ennallaan: kaksi joukkuetta rakentavat omille puolilleen karttaa tuotantotaloja, jotka lähettävät yksiköitä kohtaamaan toisensa keskellä pyrkien lopulta tuhoamaan vastustajansa päärakennuksen. Direct Strike korvaa Desert Strike HotS -kartan mutta peli pysyy Arcadessa ilmaisena. Premium Arcaden kautta pelaajat voivat ostaa maksullisen version Direct Strike -kartasta, joka avaa uusia pelimuotoja ja antaa kosmeettisia lisäominaisuuksia. Uudistuksista pääsee nauttimaan myös ilmaiseksi, sillä vain peliaulan luojan on omistettava premium-versio.

Esittelyvideo:
Visuaalisia muutoksia moninpeliin
Päivitys 4.3.0 toi mukanaan myös visuaalisia uudistuksia moninpeliin. Nyt useat yksiköiden kehitykset ovat suoraan havaittavaissa. Liberaattorin pidennetty kantama näkyy nyt erilaisella kohdistuskuvalla. Samoin Phoenixin aseen kantamaa parantava kehitys on nyt havaittavissa, kun panokset ovat violetteja, ja Colossuksen vastaava kehitys tekee yksikön ampumista laasereista punaisia.

Alla kuvagalleria muutoksista:
Avatar
Terran azhrak
Ylläpito
 
Viestit: 1179
Liittynyt: 07 Syys 2010, 11:03
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa

cron