The Pylon Show

Valvoja: Uutistenkirjoittajat

The Pylon Show

ViestiKirjoittaja azhrak » 07 Touko 2018, 11:49

Kuva
Daniel "Artosis" Stemkoski ja Geoffrey "iNcontroL" Robinson ovat aloittaneet 11. helmikuuta viikottaisen StarCraft-aiheisen puheohjelman nimeltä The Pylon Show. Ohjelma lähetetään suorana keskiviikkoisin Twitchissä, mutta tallenteet ovat saatavissa jälkikäteen. Ohjelmassa aiheina on kaikkea StarCraft: Remastered ja StarCraft II -peleihin liittyvää, mutta fokus on kilpailullisessa puolessa. Mukana keskustelemassa on myös vaihtuvia vieraita.

Tällä hetkellä jaksoja on julkaistu neljä:
  1. Ensimmäinen jakso 11.4. -- ohjelman esittely Artosiksen ja iNcontroLin kanssa.
  2. Toinen jakso 18.4. -- vieraina Ravi "feardragon" Pareek ja Tyler "NonY" Wasieleski.
  3. Kolmas jakso 25.4. -- vieraina Alexandre "FunKaDeliC" Verrier ja Kevin "RotterdaM" van der Kooi.
  4. Neljäs jakso 2.5. -- vieraana Jessica "ZombieGrub" Chernega.
Ohjelman talleteet löytyvät YouTubesta, Soundcloudista, iTunesista, PodBeanista, ja Stitcheristä.

Blizzard haastatteli Artosista ja iNcontroLia uuden ohjelman tiimoilta. Haastattelussa iNcontroL kertoo The Pylon Shown olevan ainutlaatuinen siksi, että hän ja Artosis ovat olleet pelissä mukana aivan alusta asti, jo kaksikymmentä vuotta, mutta he saavat koko yleisön tuntemaan itsensä osalliseksi. iNcontroLin mukaan monella on StarCraftistä vanhoihin aikoihin liittyviä tuntemuksia, kun ihmiset ovat olleet pelissä mukana jossain kohtaa elämässään, ja nyt The Pylon Show kaivaa näitä muistoja ja tuo StarCraftin monien mielissä takaisin nykyaikaan.

"After State of the Game was gone I made my own show, Meta. But the thing is, if you let me run amok on my own, I get too into strategy and the technicalities of the game. That’s just where my brain goes for happiness. But I enjoy these other parts, and this show is going to hit those other parts as well." -Artosis

Lue koko haastattelu Blizzardin sivuilta.
Avatar
Terran azhrak
Ylläpito
 
Viestit: 1179
Liittynyt: 07 Syys 2010, 11:03
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron