BYOC-kisa Assembly GameXpo 2019 -tapahtumassa

Valvoja: Uutistenkirjoittajat

BYOC-kisa Assembly GameXpo 2019 -tapahtumassa

ViestiKirjoittaja azhrak » 15 Loka 2019, 13:02

Kuva
Assembly GameXpo 2019 -tapahtumassa järjestetään StarCraft II -turnaus tuotepalkinnoin 15.-16. marraskuuta. Turnaukseen osallistuminen edellyttää konepaikkaa tapahtumasta. Konepaikkoja Helsingin Messuksekuksessa pidettävään tapahtumaan saa lippu.fi/assembly.

Kävijöille suunnatut StarCraft II -kisat LAN-tapahtumissa ovat käyneet vähiin viime vuosina, mutta Assemblyillä niitä on nähty viimeksi kesällä 2018. Ilmaisuudestaan huolimatta SC2 ei ole vetänyt laneille väkeä samaan tahtiin kuin joukkuepelit, joten LAN-järjestäjät ovat karsineet RTS-pelit pois valikoimistaan ja keskittyneet suositumpiin peleihin.

Assembly GameXpo 2019 -tapahtumassa kuitenkin pääsee jälleen kokeilmaan StarCraft II -pelaamista lanisalissa. Kisaan mahtuu maksimissaan 16 osanottajaa, joista kolme parasta palkitaan tuotepalkinnoin. Palkintoja ei ole vielä julkaistu mutta niiden kokonaisarvo noin 500 euroa. Kirsikkana kakun päällä turnauksen finaali otellaan GameXpon pelilavalla yleisön edessä lauantaina 16. marraskuuta.

Ilmoittautuminen
Katso turnauksen lisätiedot ja ilmoittaudu osoitteessa tournaments.assembly.org.

Karkea aikataulu
Perjantai 15.11. klo 19:00 - Turnaus alkaa
Lauantai 16.11. klo 10:30 - Finaali päälavalla

Palkinnot
:gold: Logitech G Pro Wireless + Logitech G413 (arvo ~240€)
:silver: Logitech G Pro Wireless (arvo ~160€)
:bronze: Logitech G PRO-headset (arvo ~99€)

Osta liput
Assemblyn lippuja voi ostaa lippu.fi/assembly.
Lanisali on oma hallinsa Messukeskuksessa, jonne eivät muut messuvieraat pääse.
Assembly-lipulla pääsee Assembly-tapahtuman lisäksi kaikkiin muihinkin messukeskuksen tapahtumiin kyseisenä viikonloppuna kuten GameXpo ja GoExpo Winter.

Tekijöitä kaivataan
Turnaukseen haetaan tällä hetkellä tekijöitä. Mikäli olet kiinnostunut organisoimaan turnausta tai striimaamaan sitä kanavallasi, otathan yhteyttä gamingcompos@assembly.org. Tehtävät sopivat myös aloittelijoille, kunhan peli on tuttu. GameXpo on Assemblyn mittakaavassa melko pieni tapahtuma, ja Assemblyn GameCrew on tekijöiden tukena koko ajan. Hyvä hetki ryhtyä järjestäjäksi siis!
Avatar
Terran azhrak
Ylläpito
 
Viestit: 1188
Liittynyt: 07 Syys 2010, 11:03
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron