WESG 2017: Suomen karsinta

Valvoja: Uutistenkirjoittajat

WESG 2017: Suomen karsinta

ViestiKirjoittaja azhrak » 09 Loka 2017, 12:25

Kuva
World Electronic Sports Games eli WESG järjestetään myös tänä vuonna kiinalaisen Alibaba Groupin turvin. Pääturnauksessa on jaossa huimat 400 000 dollaria ja Euroopan finaaleissakin jaetaan 40 000 dollaria. Suomalaisten osalta turnaus alkaa 15. lokakuuta pelattavalla karsinnalla, johon on sisällytetty Suomi, Norja, Viro, Latvia ja Liettua.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty WESG pelataan tänä vuonna samalla kaavalla eli matka pääturnaukseen käy kahden alueellisen vaiheen kautta. Ensimmäisessä vaiheessa pelataan online-karsinnat maittain tai pienissä maaryhmissä ilman rahapalkintoja. Maakohtaisista karsinnoista edetään maanosakohtaisiin finaaleihin, jotka pelataan offline-tapahtumassa rahapalkinnoin. Euroopan maanosan finaali pelataan 22.-26. marraskuuta Barcelonassa 40 000 dollarin palkintopotilla. Maanosien finaaleista edetään WESG:n päätapahtumaan, joka pelataan Changzhoussa maaliskuussa 2018 yhteensä 400 000 dollarin palkinnoilla.

Alla kuvassa Euroopan ensimmäisen vaiheen karsinta-alueet.


Suomen karsinta
Suomi on mukana karsinnassa, johon voivat osallistua suomalaiset, norjalaiset, virolaiset, latvialaiset ja liettualaiset. Paikkoja Euroopan finaaliin on jaossa vain yksi. Turnaus pelataan single elimination -pudotuspeleillä siten, että ottelut ovat bo3 muuten mutta finaali on bo5.

Ilmoittaudu mukaan karsintaan täällä.

Perjantai 13.10. klo 20:00 -- Ilmoittautuminen päättyy, check-in alkaa
Sunnuntai 15.10. klo 19:00 -- Check-in päättyy
Sunnuntai 15.10. klo 20:00 -- Kisa alkaa

Serral vastaan Snute
Suomen, Norjan ja Baltian maiden yhteinen karsinta on yksi Euroopan alkuvaiheen kovimpia, sillä mukana ovat muun muassa Joona "Serral" Sotala ja Jens "Snute" Aasgaard. Karsinnasta vain yksi pääsee läpi, joten ainakin yksi Euroopan tähtipelaaja jää finaalien ulkopuolelle. Tanskalla ja Ruotsilla sen sijaan on omat karsintansa Euroopan finaaliin. Karsintojen maakohtainen jakaminen ja yhdistäminen on sama kaikissa WESG-turnauksen peleissä (SC2, CS:GO, HS, Dota2), joten maakohtaisia pelien huippuja ei ole otettu huomioon, mikä on johtanut Suomen ja Norjan karsintojen kaltaisiin tilanteisiin.
Avatar
Terran azhrak
Ylläpito
 
Viestit: 1132
Liittynyt: 07 Syys 2010, 11:03
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron