Esports ja StarCraft Ylen pääuutisissa

Valvoja: Uutistenkirjoittajat

Esports ja StarCraft Ylen pääuutisissa

ViestiKirjoittaja azhrak » 17 Tammi 2014, 21:22

Kuva
Eilen 16. tammikuuta elektroninen urheilu ja StarCraft II pääsivät Ylen pääuutisiin TV:ssä ja verkossa jutulla E-urheilulla voi tienata miljoonia. Jutussa kerrotaan kilpapelaamisen nousseen ammatiksi maailmalla ja myös Suomessa. Haastateltavina ovat suomalainen ammattipelaaja Samuli :protoss: elfi Sihvonen, ja Jyväskylän yliopistosta nykykulttuurin tutkimuksen professori Raine Koskimaa ja väitöstutkija Tero Pasanen.

Lue juttu Ylen verkkosivuilta, mistä löytyy myös video :protoss: elfin sorminäppäryydestä. Uutinen on liitetty kategoriaan ilmiöt, jossa se on tällä hetkellä viikon viidenneksi luetuin artikkeli.

TV:ssä Ylen uutisissa esitetyn leikkeen voi puolestaan katsoa Yle Areenassa.

Uutinen on kaikin puolin positiivinen ja antaa alan asiantuntijoiden kertoa näkemyksensä hyvin, mikä jatkaa Ylen positiivista linjaa elektronisen urheilun saralla. Viime vuoden lopulla Ylen kanavilla näkyi parikin juttua kilpapelaamisesta, missä esiintymässä olivat :protoss: elfi sekä Santeri :terran: Naama Lahtinen. Vastaavasti viime viikonloppuna Yle lähetti LanTrek 2014 -tapahtumasta suoran lähetyksen Yle Areenassa.
Avatar
Terran azhrak
Ylläpito
 
Viestit: 1294
Liittynyt: 07 Syys 2010, 11:03
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 76 vierailijaa

cron