SEULin pelaajatalo aloitti toimintansa

Valvoja: Uutistenkirjoittajat

SEULin pelaajatalo aloitti toimintansa

ViestiKirjoittaja azhrak » 30 Heinä 2014, 19:30

Kuva
Suomen ensimmäinen pelaajatalo on aloittanut toimintansa tällä viikolla maanantaina 28. heinäkuuta. Suomen elektronisen urheilun liiton, SEUL ry:n, organisoimaan ja ylläpitämään taloon kutsuttiin Team Menace testaamaan asunnon tiloja Assembly-viikon ajaksi. SEUL tiedottaa pelaajatalon käyttömahdollisuuksista ja vuokraamisesta testijakson jälkeen.

Pelaajatalossa on viidellä tietokoneella varustettu olohuone, kahdella konsolilla varustettu oleskeluhuone, toimistohuone SEUL ry:n käyttöön, keittiö ja ruokailutila, makuuhuone, yhdistetty vessa-suihku-saunatila, erillinen vessa ja testausviikolla vielä kalustamaton terassi. Koko huoneisto on täysin kalustettu ja yhdessä kerroksessa, kaksikerroksisen talon alemmassa kerroksessa.

Talo majoittaa vaivatta viisi henkeä, mutta tilaa on useammallekin. Tietokoneita löytyy yhteensä kuudelle pelaajalle. Vuokra-ajat ovat alustavasti kolme päivää ja viikko, mutta pidempiäkin jaksoja voi tarvittaessa sopia.

Vaikka StarCraft II on yksinpeli, voivat myös SC2-pelaajat hyötyä pelaajatalosta. Etelä-Korean menestys tiimitalojen avulla on paras esimerkki tiiviin harjoitteluporukan puolesta. Pelaajatalossa yhdessä harjoittelu ja vuoropuhelu muiden pelaajien kanssa on aivan toista kuin netin välityksellä. Pelaajat eri tapahtumissa viettävätkin paljon aikaa toistensa kanssa juttelemalla heille kaikille yhteisestä aiheesta eli pelistä ja sen pelaamisesta.


Team Menacen esittelyvideo pelaajatalosta
Avatar
Terran azhrak
Ylläpito
 
Viestit: 1294
Liittynyt: 07 Syys 2010, 11:03
Paikkakunta: Helsinki

Re: SEULin pelaajatalo aloitti toimintansa

ViestiKirjoittaja Divinesia » 31 Heinä 2014, 15:04

Ooh, damn! <3
Avatar
Terran Divinesia
 
Viestit: 289
Liittynyt: 13 Syys 2010, 10:37
Paikkakunta: Jyväskylä


Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 59 vierailijaa

cron