WCS-muutoksia vuodelle 2015

Valvoja: Uutistenkirjoittajat

WCS-muutoksia vuodelle 2015

ViestiKirjoittaja azhrak » 05 Syys 2014, 10:00

Kuva
Blizzard tiedottaa muutoksista World Championship Series -turnaussarjaansa, jotka astuvat voimaan vuonna 2015. Muutokset koskevat kaikkia sarjoja, Eurooppaa, Amerikkaa ja GSL:ää.

WCS-pisteet ja -liigasijoitukset nollataan. Kaikki pelaajat pudotetaan pois Challenger- ja Premier-liigoista (myös Code A ja Code S), ja jokainen joutuu karsimaan uudelleen mukaan vuoden 2015 ensimmäiselle WCS-kaudelle.

Ladder Wildcard -karsinnat poistetaan. Euroopan ja Amerikan sarjoissa nähty Ladder Wildcard -karsinta, johon on saanut osallistua kerättyään 200 voittoa ja vähintään Master-sijoituksen paikallisella Battle.net-palvelimella, poistuu kokonaan. Kaikki Challenger-paikat jaetaan normaaleilla alueellisilla karsinnoilla, joihin pätevät asuinpaikkavaatimukset.

Asuinpaikkavaatimukset astuvat voimaan. Vuonna 2015 WCS lukitaan alueellisesti kokonaan, kun pelaajien tulee olla laillisia asukkeja omalla WCS-alueellaan. Se tarkoittaa, että osallistujien täytyy hankkia tarvittavat viisumit pitkään oleskeluun kohdealueella.

Blizzardin mukaan muutoksia WCS:ään tehdään yhä ja niistä tiedotetaan lähempänä vuoden loppua.

Nyt julkaistujen muutosten vaikutukset ovat ehkä suurimmat Amerikan WCS-sarjassa, sillä monet korealaiset ovat pelanneet siellä asuen kuitenkin Koreassa. Kiinalaiset ja australialaiset saavat kuitenkin edelleen omat karsintansa Amerikan WCS:ään. Toiseksi suurin vaikutus muutoksilla on Korean sarjaan eli GSL:ään, kun siellä kilpailu kiristyy useiden pelaajien joutuessa siirtymään takaisin Koreaan Amerikan ja Euroopan sarjoista. Europan WCS-sarjassa taas muutokset eivät näy sen suuremmin, sillä suurin osa WCS EU -korealaisista asuu jo Euroopassa.

Päivitys 6.9.2014
Team Acer kyseli StarCraft II -tähdiltä mielipiteitä ensi vuoden WCS:ään tulevista asuinpaikkavaatimuksista. Joukossa on myös entisen acerlaisen Samuli :protoss: elfi Sihvosen ja Vesa :protoss: Welmu Hovisen mietteet. Sihvosen mielestä muutos on positiivinen, mutta hän epäilee ettei sillä ole haluttua vaikutusta, vaan korealaiset tulevat jatkamaan dominointiaan. Hovisen mukaan asuinpaikkarajoite on hyvä, vaikka hän ei usko sen vaikuttavan Euroopan sarjaan paljoakaan toisin kuin Amerikkaan. Lue juttu Team Acerin sivuilta.
Avatar
Terran azhrak
Ylläpito
 
Viestit: 1294
Liittynyt: 07 Syys 2010, 11:03
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 24 vierailijaa

cron