Näin korjaat Localization Bugin

Näin korjaat Localization Bugin

ViestiKirjoittaja Therier » 03 Heinä 2010, 20:43

Koska peli on vasta Beta vaiheessa, niin Custom Mapeistakin on löytynyt jo bugeja, näistä ärsyttävin on niin sanottu "Localization Bug". Tämä bugi yksinkertaisesti johtuu siitä, että jos sinä esimerkiksi käytät enGB clienttiä ja Custom Map on tehty enUS map maker clientillä. Tällöin kaikki kustomoitu teksti näkyy epäselvänä param/value höskänä. Tätä voi ihailla seuraavasta kuvasta:

Kuva

Mutta jos muutamme tämän kentän localizationin enUS:sta enGB:ksi, niin param/valueiden pitäisi muuttua enemmän ymmärretävään muotoon kuten voitte nähdä allaolevasta kuvasta:

Kuva

Tässä ohjeet kyseiseen toimenpiteeseen:

Ensimmäiseksi sinun tulee käynnistää "StarCraft II Editor.exe" jonka pitäisi löytyä "StarCraft II Beta":n juuresta. Jos olet asentanut sen oletuskansioon Windows 7:ssa, niin se on seuraavanlaisessa hakemistossa: C:\Program Files (x86)\StarCraft II Beta.

Kuva

Käynnistettyäsi kenttäeditorin aukaise haluamasi kenttä, tässä tapauksessa minun aukaisema kenttäni on ollut Enfos.

Kuva

Nyt olisi tarkoitus aukaista Triggers -ikkuna. Sen tapahtuu joko klikkaamalla "ikonia" minkä näet kuvassa, mutta sen voi yhtähyvän tehdä myöskin painamalla F6:sta.

Kuva

Jos pitäisi sanoa jokin kohta mikä tässä hommassa on vaikeinta niin se on tämä. Nyt sinun tulisi tehdä nämä neljä asiaa oikeassa järjestyksessä:

  1. Valitse kaikki kohteet vasemmalta palkilta, siis aivan kaikki[b]. Sen voi tehdä kahdella eri tavalla, joko painamalla [b]ctrl+A tai klikkaamalla oikeaa hiiren nappia ja valitsemalla Select All.
  2. Kopioi valitut kohteet (eli kaikki) painamalla Ctrl+C tai klikkaamalla hiiren oikeaa näppäintä ja valitsemalla Copy.
  3. Poista kaikki kohteet painamalla Delete tai klikkaamalla hiiren oikeaa näppäintä ja valitsemalla Clear. (Jos sisällänne heräsi kysymys, että miksi ihmeessä ne pitää poistaa, niin se johtuu siitä, että nämä ovat juuri niitä enUS localizationin omaavia "objecteja" jotka saavat aikaan sen niin ihanan param/value sotkun.)
  4. Liity kopioimasi kohtaat painamalla Ctrl+V tai klikkaamalla hiiren oikeaa näppäintä ja valitsemalla Paste.

Kuva

Nyt tallenna tämä tiedosto klikkaamalla levykkeen kuvaketta jonka näet kuvassa tai painamalla Ctrl+S

Kuva

Nyt käynnistä tämä kenttä klikkaamalla kaunista SC-kuvaketta jossa on nuoli jonka näet kuvassa tai sitten painamalla Ctrl+F9

Kuva

Jos nyt vielä mietitte miten ihmeessä tämä kaikki oli mahdollista niin tässä lyhyt selitys. Korvasimme enUS localizationin, enGB localizationilla. Se tapahtui niin, että kopioimme koko kentän sisällön "Trigger":stä, poistimme vanhan "enUS localization sisällön" ja korvasimme sen "enGB localization sisällöllä", näin karkeasti sanottuna.
Avatar
Zerg Therier
 
Viestit: 30
Liittynyt: 24 Kesä 2010, 03:09
Paikkakunta: Oulu

Paluu Custom Mapit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron