Supreme Maniacs cup – suomalainen viikottaisturnaus

Supreme Maniacs cup – suomalainen viikottaisturnaus

ViestiKirjoittaja nunu » 07 Helmi 2015, 19:14

TL;DR: SCII-turnaus kaikille. Rahaa. Ulinaa selostajien puutteesta.

Turnausta pelataan viikoittain ja kaikki voivat osallistua. Turnauksessa on kolme kategoriaa: bronse-gold, plat-dia, master-gm. Alemman liigan pelaajat voivat aina osallistua myös ylempien liigojen turnauksiin. Aikataulut ja lisää infoa löytyy turnauksen kotisivuilta.

Osallistuminen tapahtuu turnauksen kotisivuilla http://www.suprememaniacscup.com. Sivusto vaatii rekisteröimisen, jonka voi hoitaa ilmoittamalla rodun, nikin, klaanin ja s-postiosoitteen mailitse suprememaniacssc2@gmail.com tai irkissä/bnetissä/skypessä, jollekin admineista.

Pisteet ja Palkinnot Turnauksessa on rahapalkinnot (1: 50€, 2: 30€, 3: 20€), jotka jaetaan kauden lopussa turnauspisteiden mukaan. Viikottaisen turnauksen ensimäisestä sijasta saa 5, toisesta 3, kolmannesta 2 ja neljännestä 1 pistettä.

Seuraaminen Osa pelaajista streamaa omaa peliään ja toisinaan pelit selostetaan. Vakituisia selostajia meillä ei valitettavasti ole -_- . Turnausta voi seurata osoitteesta http://www.suprememaniacscup.com/index.php?page=2

Selostaminen Kaikki halukkaat ovat enemmän kuin tervetulleita selostamaan turnauksia. Katsojamäärät ovat vaihdelleet 10-20 välillä. Tietenkin arvostaisimme, jos selostajat ilmottautuisivat hyvissä ajoin ennen turnausta, mutta meillä ei ole varaa kieltäytyä viimetippalaisistakaan ;p. Admineilta voi kysellä lisää selostamisesta, sekä grafiikkaa streamiinsa.

Adminit: nunu, Samosel, JiiPee
Bnet chat: battlenet://starcraft/group/2/215642
Protoss nunu
 
Viestit: 9
Liittynyt: 01 Maalis 2012, 18:32
Paikkakunta: Tampere

Paluu Yleinen

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron