Norush

Norush

ViestiKirjoittaja Norush » 05 Touko 2010, 14:29

Elikkäs vähän myöhässä tulee esittäytyminen, mutta tästä se lähtee:

Olen pian 25 vuotta täyttävä opiskelija Forssasta. IT-alan Insinöörin paperit pitäisi kohtapuoliin löytyä jos nyt SC2 ei pahasti tule sotkemaan kuvioita! Vaikka kovin nyttenkin tekisi mieli pelata, mutta koulu- sekä työkiireiden takia ei juurikaan kerkeä b.nettiin loggailla.

Pelihistoriani on melko pitkä, mutta aika yksipuoleinen. Jos Wanhoja yksinpelejä ei lasketa niin ensimmäinen kosketukseni pelimaailmaan oli Diablo I jota tuli mätettyä 28800 modeemilla päivätpitkät battle.netissä, kun Starcraft ilmestyi ostin sen PIRAATTINA virosta, mutta pian huomasin, että peli oli kertakaikkian mahtava ja hommasin ihan aidon retailin. Starcraftia tuli siis hakattua n. 6 vuotta aktiivisesti b.netissä. T'kFluffyQu=) varmastikkin nick josta minut parhaiteen tunnettiin. WC3:n tullessa Starcraftin suomiscene oli kutistunut jo niin paljon, että päätin siirtyä siihen. Peliä tulikin pelailtua aktiivisesti hivenen yli vuoden jonka jälkeen ilmestyi TFT. Aluksi myös TFT:n parissa kului aikaa, mutta lisälevyn myötä kiinnostukseni peliin alkoi hiipumaan. Tft:n parissa kuitenkin casualina tuli pyörittyä kunnes tein elämäni suurimman virheen ja aloin pelaamaan wowia sen ilmestyessä. Noh on sanomattakin selvää, että tämä aika on hyvin pimeää ja synkkää ja seuraava merkkipaalu josta omasta menneisyydestäni saa kiinni on SCII betan ilmestyminen.

Toivon henkilökohtaisesti peliltä suurta ja elinvoimaista suomiskeneä sekä e-sport skeneä joka leviää myös korean ulkopuolelle. Tästä syystä yritän olla vähäisellä ajallani mukana myös Starcraft2.fi toiminnassa ja auttaa omaltaosaltani skenen yhtenäistämistä

Valitettavasti nuoruuden Starcraft progamer unelmat ovat karistuneet kauan sitten ja nyt on tarkoituksena lähinnä pelailla sen mitä muu elämä antaa myöten.

Battle.net 2.0:ssa nähdään!
Avatar
Protoss Norush
 
Viestit: 13
Liittynyt: 20 Huhti 2010, 23:20
Paikkakunta: Forssa

Paluu Esittely

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron