Ogww

Ogww

ViestiKirjoittaja Ogww » 21 Syys 2011, 00:08

Noniin, pitääpä kirjoitella tänne kun nyt pääsi aloittamaan pelaamisen kunnolla :)

Eli siis nick on Ogww, olen 17-vuotias abiturientti Pohjois-Suomesta. Starcraftiin tutustuin kun kesällä etsin jotain pelattavaa kun kyllästyi FPS:iin ja League of Legendsiin. Kaverin ehdottama WoW ei jaksanut kovin kauaa kiinnostaa ja mitään FPS:ää tai dota-tyylistä peliä en tahtonut koska tiimipelit ovat epäkivoja. Oma tiimi on aina perseestä :lol: Youtubesta katselin videoita ja Starcraft 2 näytti kivalta enkä RTS:iä ollut hirveästi testaillut, joten laitoin tilaukseen. En vain muistanut katsoa laitevaatimuksia ja sain huomata, ettei peli pyörinytkään kovin hyvin koneellani.

Parikymmentä matsia harjoitusliigaa ja toiset parikymmentä kulta/hopea/pronssi-liigamatsia tuli silti pelattua, vaikka FPS alkoikin laskea melko matalaksi kun ruudulle kerääntyi tavaraa. Tästä syystä lähes kaikki matsit yritin ratkaista zergling rushilla :roll: Kyllästyin sitten siihen ja päätin antaa pelin odottaa uutta tietokonetta. Tietokone kuitenkin odottaa kesätyöpalkkoja, joita ei vielä ole tullut, mutta onneksi pikkuveljeni suostui vaihtamaan nyt koneita siihen asti, että saan itselleni uuden. Eli nyt neljä viikon tauon jälkeen aloitan uudelleen kun kone pyörittää peliä niinkuin pitääkin. Neljän viikon ajalle on tietenkin mahtunut paljon tylsiä hetkiä jolloin on voinut katsoa streameja/lukea teamliquidin foorumeilta strategiaoppaita, eli normaaliin pronssipelaajaan verrattuna pitäisi olla tietotaitoa enemmän, nyt pitäisi vain saada se toimimaan pelissä.

:zerg: Pelaan zergiä. Ensimmäiset 15 peliä tauon jälkeen takana, voittoja 10, häviöitä 5. Protoss on hankala, noista häviöistä sille on 4. Terraniin taas ling/baneling/mutalisk combo tuntuu toimivan hyvin ja zergiä vastaan olen pelannut vain yhden jonka voitin liian helposti. Tykkään zergin nopeista uniteista(ling/muta eniten) mutta rotuvalinnan syy oli lähinnä se että zerg näyttää cooleimmalta. Näyttää olevan myös melko harvassa zerg-pelaajat pronssiliigasta, vain yksi viidestätoista ja sekin pelasi randomilla. Liikkuvan antiairin puute aikaisin lähinnä häiritsee kun queenit on vähän turhan hitaita ilman creeppiä(toki sitä levitän mutta harvoin se vastustajan baseen asti ehtii).

Tällä hetkellä tavoitteena on lähinnä opetella pelaamaan ja pelata niin paljon kuin opintojen välttelyltä ehdin :lol: Online-turnauksiin voisi myös osallistua jos löytyy sopivia sopivaan aikaan :)

For teh swarm!

-Ogww :zerg:
Ogww
 
Viestit: 18
Liittynyt: 22 Elo 2011, 07:30

Re: Ogww

ViestiKirjoittaja Castiel » 21 Syys 2011, 00:57

Noni, tervetuloa vaan turnauksiin ja pelaamaan kanssamme! Aina ilo saada uusia pelaajia tänne : D
Kuva
Protoss Castiel
 
Viestit: 18
Liittynyt: 18 Kesä 2011, 16:56

Re: Ogww

ViestiKirjoittaja Shadow » 21 Syys 2011, 06:51

Tervetuloo minunkin puolestani ja neuvon osallistumaan noihin BSG turnauksiin niissä voi oppia jotakin :DD
Kuva
Proud member of supR
Protoss Shadow
 
Viestit: 45
Liittynyt: 03 Kesä 2011, 14:00

Re: Ogww

ViestiKirjoittaja Tulimeri » 22 Syys 2011, 08:43

Titaani sun se pitäis oppii ku oot vieläki pronssis...

ja 3v3 masterii pääsit vaa mun ja snakeq avulla
Protoss Tulimeri
 
Viestit: 25
Liittynyt: 21 Touko 2011, 23:48

Re: Ogww

ViestiKirjoittaja Kalinski » 22 Syys 2011, 11:12

Mitä te jätkät flameette toisianne?
Protoss Kalinski
 
Viestit: 34
Liittynyt: 13 Elo 2010, 20:14
Paikkakunta: Lahti


Paluu Esittely

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron