Gaji

Gaji

ViestiKirjoittaja Gaji » 10 Loka 2011, 08:03

No tullaanpa nyt tänne itsemmö esittelemään kun kaveri sitä niin kovasti kehotti.

Elikkä kaikenmoisten pelien pelailua harrastava perusnörtti. Ikää 23 vuotta ja pelejä tullut pelailtua jo useampia vuosia ja yksin nuoruuden lemppareista ja yksi historian mielestäni parhaista peleistä!: Tyrian! Thats right, i said Tyrian
Pelikokemuksia löytyy WoWista, startrek onlinestä, Fallen Earthista, yms muita pikku morppeja, Aion, Fiesta yms. yksinpelit hirveästi nykyään enää kiinosta suurilta määrin mitä nyt Starcraft 2sta tykkään pelata paljon. Starcraft 2 ura on vasta pitkälti aluillaan ja pelin perusmekaniikka alkaa uppoutumaan takaraivoon. RTS pelejä vähän pelanneena on pakko myöntää että paljosta on olevinaan jääny paitsi. Starcraft 2 pelin innoittamana myös lähti tämänvuoden alussa sitten JTV Streami ja youtube kanava joka ihan mukavasti siinä sivussa menee harrastaessa ja tarkotus oliskin nyt sitten kommuunia lähteä kasvattamaan ja parantamaan videoiden laatua. Mitäpä muuta sitä nyt sitten tässä itsestään keksis, noh eiköhän siinä ollut nyt jotain perus tietoa, jos jotain haluaa tietää lisempää niin olkaa ihmeessä hyvä ja kysykää. :!:

Naamakirjassa sivustolla Gajigaming saa tulla pyytämään kaikenlaista pelaamiseen liittyvää videota, SC2 Castailua, tai ihan muuten vaan tulla kurkkimaan mitä kanavalla näkyy. Kotisivut ovat vaiheessa mutta hyvää kyytiä valmistumassa toivottavasti vielä tämän vuoden puolella. :ugeek:

palautetta yms yhteydenottoja voi laittaa sähköpostitse osoitteeseen: about.gaji@gmail.com

linkit touhuun liittyvistä sivustoista ja kanavista:
streami: http://www.twitch.tv/gajigaming
youtube: http://www.youtube.com/gajigaming
fb: http://www.facebook.com/gajigaming
twitter: http://www.twitter.com/gajigaming
kotisivut: http://www.gajigaming.com
There is a less change of getting great achievements without any great expectations.
Avatar
Zerg Gaji
 
Viestit: 5
Liittynyt: 10 Loka 2011, 07:42

Paluu Esittely

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron