Turnaukset - Hall of Fame - Rankings

OtaCraft Mini Slam

Koko: 256

Ilmoittautuneita: 36

Turnaus alkaa:
Perjantai, 28. joulukuu 2012, klo 13:00

Check-in: Klo 12:00

Formaatti:
Lohkot + single elimination + pronssiottelu

Bracket-kierrosten ottelut:

FinaaliBO5
PronssiotteluBO5
SemifinaaliBO5
RO8BO3
RO16->BO1
RO32->BO1

Sallitut liigat:
Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Master, Grandmaster

Avoin/Kutsu: Avoin kaikille.

Map pool:
Abyssal City
Antiga Shipyard
Atlantis Spaceship
Cloud Kingdom
Daybreak
Entombed Valley
Metropolis
Ohana

Kuvaus:
Päivitys!

Joinatkaa kaikki osallistujat b.netissä kanavalle "oms-2012".

Huom1: Kartta ei ole Abyssal Caverns vaan Abyssal City.

Huom2: Ennen kuin alotatte sarjan, katsokaa onkohan edellinen peli juuri loppumassa streamillä. Saatatte saada sarjanne näytettyä streamillä!

---

OtaCraft Mini Slam on Grand Slamien pikkuveli, joka järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Grand Slamien kasvettua isoiksi :D

Siinä missä OGS on nykyään kovien poikien leikkikenttä, joittenka turnaustuloksia koko Suomi aina odottaa henkeä pidätellen, Mini Slamin on tarkoitus tarjota hupia pelaajille! Kaikentasoiset ovat tervetulleita, eli tasokattoa ei ole. Turnausformaatti on pyritty tekemään semmoiseksi, että ihan masterista jonnekin kultaliigalaisiin asti pelaajilla olisi hauskaa! Tämän mahdollistaa alkulohkojen käyttäminen.

Alkulohkot pelataan paras yhdestä (bo1) -formaatilla, jossa kaikki pelaavat vastakkain (myös "turhat" ottelut, missä jatkoonmenijät ovat jo selvillä). Pelaajat järjestäytyvät itse pelaamaan toisiaan vasten ja järjestäjien toiveena olisi, että ennalta odotettuna heikompi pelaaja saisi valita pelattavan kartan. Ro8:sta lähtien seuraavat kartat valitaan loser's pickillä.

Turnaus streamataan Petruksen kodista käsin! Tällä hetkellä ei ole selvyyttä muista selostajista, mutta asiasta ilmoitellaan heti, kun asia on tiedossa :D (ainakin 2 OtaCraftilaista on jo ilmaissu mahdollisen halukkuutensa).

Turnauksessa ei ole tarjolla muita palkintoja kuin hyvää mieltä ja toivottavasti näkyvyyttä streamillä! Tähän turnaukseen kannattaa ehdottomasti osallistua itse pelaajana :) Loppua kohden voi sitten katsella streamiä!

Turnauksen luoja:
OCPetrus

Adminit:
OCPetrus