Turnaukset - Hall of Fame - Rankings

Yhteisö- turnaus #1 (300€)

Koko: 256

Ilmoittautuneita: 13

Turnaus alkaa:
Lauantai, 25. syyskuu 2021, klo 15:00

Check-in: Klo 14:30

Formaatti:
Lohkot + single elimination

Bracket-kierrosten ottelut:

FinaaliBO3
SemifinaaliBO3
RO8BO3
RO16->BO1
RO32->BO1

Sallitut liigat:
Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Master, Grandmaster

Avoin/Kutsu: Avoin kaikille.

Kuvaus:
Suomenkielinen selostus:
https://www.twitch.tv/divinesiatv

Englanninkielinen selostus:
https://www.twitch.tv/steadfastsc

Marras karttapooli (nämä on nyt lopulliset):
1. Starchild
2. Disco Bloodpath
3. Eternal Dream
4. Ever Dream
5. Iliad
6. Sleepwalker
7. Winter´s Gate


Palkintopooli:
100€
50€
35€
35€
20€
20€
20€
20€
Formaatti:
Ensin lohkot BO1, kahdekan jatkoon (joko 2 tai 4 lohkoa riippuen paljonko pelaajia)

Lohkovaiheessa pelataan pelit järjestyksessään ylhäältä alaspäin (kierros 1 on ylin). Ajan säästämiseksi pelataan kierros 1. Starchild, kierros 2. Disco Bloodpathissa ja niin edelleen.

Jos pelaajia on enemmän kuin seitsemän, alkaa kierros alusta kahdeksannessa sarjassa kartasta yksi (Starchild). EI VETOJA lohkovaiheessa (ellei pelaajat heti sovi keskenään niin, aikaa siihen ei saa kuitenkaan liikaa kulua).

Seuraavan matsin on alettava 10 minuutin sisällä siitä kun molemmat pelaajat ovat vapaana. Kierroksissa voi edetä juoksevasti, mutta järjestyksessä ylhäältä alaspäin. Adminiin voi ottaa yhteyttä, mutta periaatteellisissa sodissa molemmat saa default-tappion. Sääntöjen pitäisi olla aika kristallin kirkkaita tässä vaiheessa.

Sen jälkeen single elimination pudotuspelit, kaikki sarjat bo3. Semifinaalit ja finaali otetaan striimiin, mutta puolivälierät voi alkaa yhtä aikaa heti kun bracket julkaistaan.

Vedotaan järjestyksessä A-B-B-A tarvittava määrä karttoja, ja valittujen karttojen pelaamisjärjestys vuorotellen järjestyksessä B-A-C. Lohkovaiheessa vasemmalla puolella ja pudotuspeleissä yläpuolella oleva pelaaja päättää kumpi aloittaa.

Omia pelejä saa lähettää rauhassa ilman viivettä. Toisten pelejä saa selostaa, mutta silloin on oltava 2:n minuutin viive mukana.

Paikka jossa kohdataan:
Battlenet, EU, sc2fi -kanava (tämä siksi että Steadfast tulee selostamaan englanniksi, niin saadaan Steadfastille pelejä aina kun tarvihtoo)

Turnauksen luoja:
Divinesia